Νικόπολις: Το μυστικό της καλής ψαροφαγίας στα Β.Π!

Δήμος Μπουλούκος
Νικόπολις: Το μυστικό της καλής ψαροφαγίας στα Β.Π!

bet365

Το Gazzetta Weekend Journal σας... βγάζει έξω και σας προτείνει ένα ξεχωριστό μέρος για ψαροφαγία, που και θα φάτε καλά και δεν θα «ματώσετε» την τσέπη σας!

Σε μία κάθετο της Ηρακλείτου (συνέχεια της Δουκίσσης Πλακεντίας) στο Πάτημα Χαλανδρίου βρίσκεται το εστιατόριο - μεζεδοπωλείο Νικόπολις, το οποίο λειτουργεί με μεγάλη επιτυχία από το 2010, από μία οικογένεια που προέρχεται από την Πρέβεζα.

Υπέροχοι ψαρομεζέδες κι ότι θέλετε από τη θάλασσα, μπορείς να τα βρεις στο Νικόπολις, άψογα μαγειρεμένα με μεράκι. Η υπόθεση λοιπόν είναι αυστηρά οικογενειακή, καθώς ο κύριος Χρήστος και η κυρία Βούλα στην κουζίνα αλλά και τα παιδιά τους Κώστας και Λία στη σάλα, φέρνουν τους καλύτερους θησαυρούς της θάλασσας, τους μαγειρεύουν σα να φτιάχνουν για το σπίτι τους και τα σερβίρουν, σε ένα περιβάλλον που μοιάζει να είναι... της παρέας!

Το μενού του Νικόπολις είναι φτιαγμένο με πολύ μεράκι και περιλαμβάνει τόσο μεζέδες όσο και κυρίως πιάτα. Σας προτείνουμε ανεπιφύλακτα να δοκιμάσετε μύδια αχνιστά, γαριδάκι Συμιακό, γαριδομακαρονάδα, ψαρόσουπα, όστρακα, θαλασσινάαλλά και μυδοπίλαφο, παρέα με ουζάκι αλλά και με κρασάκι.

Και για τις τιμές, όπως σας τα είπαμε. Θα φάτε, θα πιείτε και πληρώσετε σαν άνθρωποι και όχι σαν μεγιστάνες. Το καλύτερο value for money μαγαζί ψαροφαγίας στα Βόρεια Προάστεια. Μόνο μην πάτε Δευτέρα, είναι κλειστά!

Ηρακλείτου 54 & Ιερού λόχου 1
Τ.Κ. 15238, Χαλάνδρι
Τηλ. 2106131992, Κιν. 6970511545

 

Τελευταία Νέα