Όταν... ΠΑΣ και γράφεις ιστορία!

Gazzetta team
Όταν... ΠΑΣ και γράφεις ιστορία!

bet365

Τι κι αν βρισκόμαστε μόλις στα πρώτα 24ωρα του 2018. Ήδη έγινε μια από τις μεταγραφές όχι μόνο της χρονιάς αλλά της... δεκαετίας. Δεν πουλάει άλλωστε και κάθε μέρα ομάδα επιπέδου του ΠΑΣ Γιάννινα, παίκτη στην Άρσεναλ!

Η μεταγραφή του Ντίνου Μαυροπάνου, που αποκάλυψε το gazzetta και ο Κώστας Νικολακόπουλος, στον λονδρέζικο σύλλογο είναι με διαφορά το θέμα της εβδομάδας... Οι φίλοι του ΠΑΣ Γιάννινα ένιωσαν περηφάνια για ένα «δικό τους παιδί» και την εξέλιξή του, οι Έλληνες φίλαθλοι χάρηκαν που ένα εγχώριο ταλέντο διαγράφει τέτοια πορεία κι οι εν Ελλάδι οπαδοί της Αρσεναλ περιμένουν να δουν αν ο Βενγκέρ... ψάρεψε ένα ακόμη λαβράκι!

id="head-0"> href="http://www.gazzetta.gr/football/superleague/article/1180514/o-mayropanos-stin-arsenal-ki-apo-ekei-sti-vremi">Ο Μαυροπάνος στην Άρσεναλ! Κι από εκεί στη Βρέμη!

id="head-1"> href="http://www.gazzetta.gr/football/superleague/article/1180680/thema-stin-agglia-i-apokalypsi-toy-gazzetta-gia-ton-mayropano-pics">Θέμα στην Αγγλία η αποκάλυψη του gazzetta για τον Μαυροπάνο! (pics)

id="head-2"> href="http://www.gazzetta.gr/stili/oi-prwtagwnistes/article/1180696/o-anthropos-me-diamantenio-mati-tis-arsenal-piso-apo-ton-mayropano">Ο άνθρωπος με το «διαμαντένιο μάτι» της Άρσεναλ πίσω από τον Μαυροπάνο!

id="head-3"> href="http://www.gazzetta.gr/football/superleague/article/1180832/ypografei-stin-arsenal-o-mayropanos#comments">Υπογράφει στην Αρσεναλ ο Μαυροπάνος!

id="head-4"> href="http://www.gazzetta.gr/football/superleague/article/1181158/den-mas-elege-o-hristovasilis">«Δεν μας το έλεγε ο Χριστοβασίλης»

id="head-5"> href="http://www.gazzetta.gr/stili/afierwmata/article/1181049/oi-hryses-metagrafes-toy-pas-giannina">Oι «χρυσές μεταγραφές του ΠΑΣ Γιάννινα

id="head-6"> href="http://www.gazzetta.gr/football/premier-league/article/1181200/anakoinose-mayropano-i-arsenal-pics">Ανακοίνωσε Μαυροπάνο η Αρσεναλ! (pics)

id="head-7"> href="http://www.gazzetta.gr/football/superleague/article/1181408/kratise-pososto-gia-ton-mayropano-o-pas-giannina">Κράτησε ποσοστό για τον Μαυροπάνο ο ΠΑΣ Γιάννινα

id="head-8"> href="http://www.gazzetta.gr/football/premier-league/article/1181472/vengker-mporei-se-germaniki-omada-daneikos-o-mayropanos">Βενγκέρ: «Μπορεί σε γερμανική ομάδα δανεικός ο Μαυροπάνος»

 

Τελευταία Νέα