Τα δώρα του Άη Βασίλη στις ομάδες του ΝΒΑ! (pics)

Νίκος Καρφής
Τα δώρα του Άη Βασίλη στις ομάδες του ΝΒΑ! (pics)

bet365

To 2017 μας αποχαιρέτισε και το GWJ σκέφτηκε ποιο θα ήταν το ιδανικό δώρο του Άη Βασίλη σε κάθε μία από τις 30 ομάδες του ΝΒΑ. Καλή απόλαυση.

Μπορεί το 2017 να μας... χαιρέτισε, όμως η σεζόν για το ΝΒΑ είναι μεγάλη και δεν τελειώνει εδώ. Το GWJ προσπάθησε να μπει στο μυαλό των ομάδων και να μαντέψει τι θα ζητούσαν από τον Άγιο Βασίλη την Πρωτοχρονιά.

Tι δώρο θα άφηνε λοιπόν κάτω από το... δέντρο κάθε ομάδας; Μην νομίζετε πως θα είναι εύκολο να μαντέψετε! Για πάμε να δούμε.

Χοκς

Αυτή τη στιγμή βρίσκονται στην τελευταία θέση στο ΝΒΑ και πολύ δύσκολα θα ξεκολλήσουν από εκεί αφού υπάρχει έλλειψη ποιότητας. Άρα το μόνο που θα ζητούσαν από τον Άη Βασίλη είναι να διώξει μακριά το `καταραμένο 2017. Βέβαια με το ρόστερ που έχει η Ατλάντα δεν θα είναι και τόσο ευχάριστο το 2018.

Σέλτικς

Το δωράκι τους θέλουν να είναι ο τελικός του ΝΒΑ και εκεί να πάμε στα 7 ματς. Στο έβδομο ματς να βρίσκεται πίσω η Βοστώνη για ένα πόντο και να είναι η μπάλα στα χέρια του Ίρβινγκ. Όλοι ξέρουν τι θα ακολουθήσει και πολύ περισσότερο οι Ουόριορς.

Νετς

Τραγικοί την περασμένη σεζόν, βελτιωμένοι φέτος. Τα playoffs όμως τα βλέπουν με το... κυάλι. Πόσο ωραίο δώρο θα ήταν να κερδίζουν την draft lottery κάθε χρόνο και να παίρνουν το Νο.1 του draft. Eντάξει αυτά είναι πολλά δώρα και όχι ένα. Ακόμα και έτσι όμως δεν φαίνεται να υπάρχει βγαίνει ουράνιο τόξο μετά την... μπόρα στον πλανήτη των Νετς.

Χόρνετς

Να φορέσει την… μπέρτα του Superman ο Χάουαρντ και να γίνει ένας συνδυασμός Μπιλ Ράσελ και Καρίμ Αμντούλ Τζαμπάρ. Άγιε μου Βασίλη ζητούν πολλά οι «σφήκες» και είμαι σίγουρος πως κάτι τέτοιο δεν μπορείς να τους δώσεις. Ωραίο δώρο θα ήταν όμως. Έστω να κρατούσε για μια εβδομάδα.

Μπουλς

Εύκολη επιλογή. Από ένα ζευγάρι γάντια του μποξ για τους κυρίους Πόρτις και Μίροτιτς. Τα παιδιά θα πρέπει να είναι προετοιμασμένα για την επόμενη μάχη τους. Ο Ισπανός θέλει να κάνει το 1-1. Ο Πόρτις... ντύθηκε Μεϊγουέδερ στο πρώτο ξύλο και έριξε τον αντίπαλο του νοκ-άουτ.

Καβαλίερς

Να γυρίσει ο Τόμας όπως τον θαυμάσαμε στους Σέλτικς. Γιατί με Καλντερόν και Ρόουζ στη θέση του πόιντ γκαρντ ο ΛεΜπρόν θα βλέπει εφιάλτες. Από πέρυσι ο Βασιλιάς θέλει κοντά του έναν ποιοτικό άσσο και ειδικά φέτος που αποχαιρέτησε ο Ίρβινγκ.

Μάβερικς

Να σοβαρευτεί ο Κιούμπαν και να σταματήσει το tanking. Το θείο δώρο μπορεί να ακούει στο όνομα Ντένις Σμιθ. Τρελο-Κιούμπαν ο Ντιρκ θα σε αφήσει και πρέπει να έχεις έτοιμο το πλάνο της επόμενης μέρας.

Νάγκετς

Ο Άγιος Βασίλης να προσέχει τον Γιόκιτς. Τον Σέρβο και τα μάτια του. Και να κάνει ένα θαύμα για να... γιατρέψει τον Πολ Μίλσαπ. Ο Γιόκιτς θέλει παρέα στη ρακέτα.

Πίστονς

Να πάρει τον μαγικό ζωμό ο Αντρέ Ντράμοντ, να αποκτήσει σούπερ δυνάμεις και να στείλει τους Πίστονς στα playoffs.

Oυόριορς

Έναν άνθρωπο για να κάνει ασκήσεις διαχείρισης θυμού στον Ντουράντ. Είναι πολλές οι τεχνικές ποινές φέτος ρε KD! Ποτέ δεν μας είχε συνηθίσει σε κάτι τέτοια.

Ρόκετς

Μία καινούρια κουτάλα… μαγειρικής για τον…. Τζέιμι Όλιβερ ή αλλιώς Τζέιμς Χάρντεν. Θέλει να δοκιμάσει καινούριες συνταγές ο μάγειρας!

Πέισερς

Σκόρδα γύρω από τον λαιμό του Ολαντίπο για να μην πάθει τίποτα ο νέος ηγέτης της ομάδας της Ιντιάνα.

Κλίπερς

Ένα αγιασμό για να αποφευχθούν από εδώ και στο εξής οι αμέτρητοι τραυματισμοί (Μπέβερλι, Τεόντοσιτς, Γκαλινάρι, Γκρίφιν). Σίγουρα κάποιος έχει καταραστεί φέτος την ομάδα του Λος Άντζελες.

Λέικερς

Έναν πύραυλο με δεμένο πάνω τον Λαβάρ Μπολ που θα ταξιδέψει στον… αγύριστο ή στην Βόρεια Κορέα για να αφήσει ήσυχο τον Λόνζο να ξεδιπλώσει το ταλέντο του. Μας κούρασες Λαβαράκο!

Γκρίζλις

Ένα trade που θα απελευθερώσει τον Μαρκ από το μαρτύριο και θα ανοίξει μια νέα εποχή για την ομάδα. Υπάρχει ζωή στις... αρκούδες; Θα ξαναφάνε το... μέλι των playoffs.

Χιτ

Οι Oυέιτερς, Ρίτσαρντσον, Ουίνσλοου και Ουάτσαιντ να ντυθούν… Ντόντσιτς, Πρέπελιτς, Ράντολφ και Βίντμαρ και δίπλα στον πανέτοιμο για νέα κορυφή, Ντράγκιτς να πάρουν το πρωτάθλημα. Εντάξει ξεφύγαμε λιγάκι. Πάντως ο Ντράγκιτς σίγουρα θα το ήθελε.

Μπακς

Έναν All Star ψηλό. Πρέπει να αποκτήσει επιτέλους ο Γιάνναρος έναν συμπαίκτη στην ρακέτα θα ανεβάσει επίπεδο την ομάδα. Απίστευτος ο Greek Freak, πολύτιμοι οι Μπλέντσο και Μίντλετον, αλλά χωρίς καλό ψηλό είναι δύσκολα τα πράγματα. Να με συγχωρήσουν οι τίμιοι Μέικερ και Χένσον.

Τίμπεργουλβς

Μια ετήσια συνδρομή στο καλύτερο spa της Μινεσότα για τους Τάουνς, Τιγκ, Μπάτλερ, Ουίγκινς και Γκίμπσον. Ο Τίμποντο τους έχει ξεθεώσει όλη τη season. Ξέρεις Τιμ υπάρχουν κι άλλοι παίκτες στον πάγκο. Οι βασικοί σου θέλουν ξεκούραση.

Πέλικανς

Έχουν το καλύτερο δίδυμο ψηλών στο ΝΒΑ, άρα αυτό που θέλουν από τον Αϊ Βασίλη είναι ένα βαρβάτο trade που θα φέρει έναν All Star πόιντ γκαρντ στη Νεά Ορλεάνη. Σίγουρα θα επιθυμούν και μια θέση στα playoffs της Ανατολής.

Νικς

Έναν... θρόνο για τον καινούριο Βασιλιά της πόλης τον Πορζίνγκις. Το αξίζει ο Λετονός. Κάποτε οι φίλοι των Νικς τον αποδοκίμαζαν (στο draft) και τώρα τον έχουν σαν θεό.

Θάντερ

Το καλύτερο δώρο που θα μπορούσε να τους φέρει ο Αϊ Βασίλης είναι ένα δίχτυ με πολλές μπάλες μπάσκετ. Για να έχει τη δικιά τους ο Καρμέλο, ο Τζορτζ και ο Ουέστμπρουκ και να παίρνουν όσες προσπάθειες θέλουν κατά τη διάρκεια ενός αγώνα. Βλέπω ότι ζορίζονται μόνο με μία.

Μάτζικ

Να γυρίσει πίσω ο χρόνος τον Οκτώβριο τότε που οι Μάτζικ αποτελούσαν μία από τις ευχάριστες εκπλήξεις του πρωταθλήματος και βρισκόντουσαν στο... κάδρο των playoffs. Βασικά καλύτερα να ταξιδέψουν στον Οκτώβριο και να παγώσει εκεί ο χρόνος.

Σίξερς

Ένα βραβείο στον Τζοέλ Εμπίντ, αφού ο άνθρωπος είναι το μεγαλύτερο troll που έχει δει ποτέ το ΝΒΑ. Ή ακόμα καλύτερα ένας ρόλος στην κωμωδία της χρονιάς στο Hollywood για τον Τζοέλαρο. Και συμπρωταγωνίστριες τις Μία Καλίφα και Ριάνα.

Σανς

Δύσκολη επιλογή. Ίσως ζητούσαν το Νο.1 στην draft lottery, γιατί έτσι κι αλλιώς η χρονιά είναι χαμένη. Ο Ντέβιν Μπούκερ χρειάζεται παρέα. Χαραμίζεται στο Φοίνιξ.

Mπλέιζερς

Το καλύτερο δώρο από τον Άη Βασίλη θα ήταν να αποφύγουν με ένα μαγικό τρόπο την 8η θέση της Δύσης. Είναι κρίμα να αποκλείονται συνεχώς από τους ασταμάτητους Ουόριορς.

Κινγκς

Εδώ δεν θα βάλουμε αυτό που θα ζητούσαν, αλλά αυτό που θα θέλαμε εμείς. Τι είναι αυτό. Περισσότερος χρόνος συμμετοχής για τους Γιώργο Παπαγιάννη και Κώστα Κουφό.

Σπερς

Εδώ τα πράγματα είναι εύκολα. Οι Σπερς σίγουρα θα ήθελαν σε κάθε ματς κόντρα στους Ουόριορς να κλειδώνουν τον Ζάζα Πατσούλια στα αποδυτήρια. Ρωτήστε του Καουάι Λέοναρντ. Αυτός ξέρει τον λόγο.

Ράπτορς

Φέτος οι Ράπτορς είναι εξαιρετικοί στην regular season, αλλά έχουμε κουραστεί να τους βλέπουμε να μην μπορούν να κάνουν το βήμα παραπάνω στα playoffs. Άρα δώρο από τον Άι Βασίλη θα ήταν οι τελικοί του ΝΒΑ. Εντάξει, εντάξει μην βαράτε, μέρες που είναι λέμε και κανένα αστειάκι για να γελάσει λίγο το χειλάκι σας.

Τζαζ

Αυτό που θα ζητούσαν οι Τζαζ είναι να έχει καλά ο Θεός τον εκπληκτικό Ντόνοβαν Μίτσελ. Είναι το νέο μεγάλο αστέρι της Γιούτα και ο άνθρωπος που θα στηρίξουν τα όνειρα τους.

Ουίζαρντς

Να κλονοποιηθούν οι Μπράντλεϊ Μπιλ και Τζον Ουόλ και να εμφανιστούν αντίστοιχοι παιχταράδες στις θέσεις των ψηλών για να δημιουργηθεί μία υπερομάδα. Δεν γίνονται αυτά τα θαύματα, όμως σκεφτείτε το λίγο και πείτε μας την απόψη σας.

Eλπίζουμε να μην παρεξηγήθηκαν οι φίλοι κάθε ομάδας. Η πλάκα πάντα είναι καλοπροαίρετη. Έτσι κι αλλιώς εορταστικές μέρες είναι, μπορούμε να το... τσιμπήσουμε και λίγο παραπάνω!

 

Τελευταία Νέα