Survivor: Φτιάξε εσύ τους «Διάσημους»! (poll)

Νίκος Μαρούδας
Survivor: Φτιάξε εσύ τους «Διάσημους»! (poll)

bet365

Η παραγωγή του Survivor έχει ήδη αρχίσει να αναζητά τους διάσημους για τον δεύτερο κύκλο του παιχνιδιού κι εμείς σας βάζουμε στο... παιχνίδι! Πως θα δημιουργούσατε την ομάδα των «Διάσημων»;

Με τρία ριάλιτι επιβίωσης να ετοιμάζονται στην ελληνική τηλεόραση και όλα να αναζητούν διάσημους για την μία ομάδα, ο ανταγωνισμός είναι μεγάλος! Το Nomads και το Survival Secrets, αναμένεται να προβληθούν πριν τον δεύτερο κύκλο του Survivor και ίσως το κανάλι του Φαλήρου να βγει... χαμένο σε ότι αφορά τους διάσημους.

Ήδη, πολλοί είναι αυτοί που έχουν δεχτεί προτάσεις και μάλιστα κάποια τα άτομα αυτά έχουν τεράστιο ενδιαφέρον! Το ζήτημα για τον ΣΚΑΪ είναι ποιους θα... αφήσουν τα δύο ριάλιτι επιβίωσης που προηγούνται και φυσικά ποιοι διάσημοι θα αρνηθούν προτάσεις από τον ΑΝΤ1 και το Ε.

Όπως και να έχει οι επιλογές είναι πολλές. Εμείς εδώ στο G-Weekend Journal σας... βάζουμε στη θέση του Τούρκου παραγωγού! Έχετε την ευκαιρία να «χτίσετε» την ομάδα των «Διάσημων», ποιους 12 θα διαλέξετε; Να σας δούμε...

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα