Η νέα Skoda Octavia είναι εδώ!

Gazzetta team
Η νέα Skoda Octavia είναι εδώ!

bet365

Η ανανεωμένη Octavia ξεκίνησε να διατίθεται στη χώρα μας με πέντε επίπεδα εξοπλισμού, Active , Ambition, Style, Scout & RS, τιμές που ξεκινούν από τα 16.900€ και νέα προγράμματα Skoda Clever Plan, που προσφέρουν 4 χρόνια εγγύηση, 4 χρόνια ασφάλεια, 4 χρόνια service και 4 χρόνια οδική βοήθεια.

Η πιο χαρακτηριστική αλλαγή στο φρεσκαρισμένο αμάξωμα της Octavia αφορά το νέο εμπρός τμήμα με τη φαρδύτερη μάσκα και τους νέους προβολείς. Προαιρετικά, διατίθενται προσαρμοζόμενοι εμπρός προβολείς (AFS) με τεχνολογία full-LED.

Τα πίσω φώτα LED διατίθενται σε δύο εκδόσεις. Έχοντας σχήμα C και υιοθετούν μία ομοιόμορφη φωτεινή επιφάνεια. Η αναβαθμισμένη Octavia είναι μεγαλύτερη σε μήκος κατά μερικά χιλιοστά, ενώ το πλάτος του πίσω μετατροχίου έχει αυξηθεί κατά 20 ή 30 mm (ανάλογα με τον κινητήρα και τον πίσω άξονα). Το εσωτερικό διακρίνεται για την υψηλή ποιότητα και λειτουργικότητα, ενώ η εργονομία της οθόνης πολλαπλών λειτουργιών και των χειριστηρίων του συστήματος κλιματισμού έχει βελτιωθεί. Διακριτικές μονάδες φώτων στις πόρτες προσφέρουν εσωτερικό φωτισμό περιβάλλοντος που μπορεί να ρυθμιστεί σε δέκα διαφορετικές αποχρώσεις.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα