H Tριχωνίδα ετοιμάζεται για το Lake Party!

Gazzetta team
H Tριχωνίδα ετοιμάζεται για το Lake Party!

bet365

Ξεκίνησε ως ένα πείραμα και πλέον εδώ και χρόνια είναι το μεγαλύτερο καλοκαιρινό event στη Δυτική Στερεά. Το Lake Party της Τριχωνίδας πλησιάζει και σπουδαία ονόματα της μουσικής σκηνής θα... φωνάξουν παρών!

Χιλιάδες νέοι και νέες, αλλά και άνθρωποι μεγαλύτερης ηλικίας δεν χάνουν την ευκαιρία να βρεθούν σε ένα μεγάλο πάρτι που ξεκινάει με δραστηριότητες ως το πρωί και φτάνει έως... το άλλο πρωί με σημαντικά ονόματα της μουσικής σκηνής να πρωταγωνιστούν. Οι αθλητικές δραστηριότητες θα ανοίξουν για άλλη μια φορά τις... πύλες του Lake Party που θα γίνει στην λίμνη Τριχωνίδα το διήμερο 20-21 Ιουλίου (Πέμπτη, Παρασκευή). Όταν ο ήλιος δύσει, αρχίζει το... απόλυτο πάρτι και η μουσική δίνει το σύνθημα για διασκέδαση.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα που ανακοίνωσαν οι διοργανωτές την Πέμπτη 20 Ιουλίου στην κεντρική σκηνή τα Υπόγεια Ρεύματα ξεσηκώνουν το κοινό με τις σπουδαίες επιτυχίες τους. Εν συνεχεία ο τραγουδοποιός Παύλος Παυλίδης & B – movies, έρχονται και θυμίζουν την αξέχαστη εποχή των Ξύλινων Σπαθιών.

Την Παρασκευή 21 Ιουλίου υπάρχει μια σπουδαία μουσική σύμπραξη! Οι θρυλικοί ΜΠΛΕ και η Θεοδοσία Τσάτσου ξαναβρίσκονται στη σκηνή και γιορτάζουν τα 20 χρόνια του συγκροτήματος σε ενα reunion- έκπληξη.Στη συνέχεια στο stage θα κάνουν τα... δικά τους ο Μύρωνας Στρατής, ο Ησαίας Ματιάμπα και η Ήβη Αδάμου σε ένα πρόγραμμα που υπόσχεται ενέργεια και παλμό. Όμως υπάρχει και συνέχεια με τον Consoul Trainin να ανεβαίνει στην σκηνή και μαζί του ο Γιώργος Γαιτάνος με το βιολί του και ο Πέτρος Πυλαρινός με την φωνή του.

Για περισσότερες πληροφορίες όσο αφορά την διοργάνωση, τη μετάβαση και τη διάθεση εισιτηρίων εδω: lakeparty.gr

 

Τελευταία Νέα