Όταν μιλάει ο Γκάλης... σιωπή!

Όταν μιλάει ο Γκάλης... σιωπή!

Γιορτάστηκαν τις προηγούμενες ημέρες τα 30α γενάθλια από το έπος του 1987, όχι όμως με την λαμπρότητα που αρμόζει σε έναν τέτοιο άθλο!

Επιμέλεια:

Οι απουσίες του Νίκου Γκάλη και του Παναγιώτη Γιαννάκη ήταν... ηχηρές. Βασικά ήταν ένα ακόμη μήνυμα προς όλους όσοι ξεχνάνε που χρωστάνε ότι ακόμη και σήμερα υπάρχουν στον ελληνικό αθλητισμό και στο μπάσκετ. Όταν μιλάει ο Γκάλης όλοι πρέπει να κάνουν σιωπή.

Όταν τεράστιοι αθλητές όπως ο Διαμαντίδης, ο Παπαλουκάς, ο Σπανούλης, ο Κακιούζης, ο Αλβέρτης υποκλίνονται μπροστά του, τότε κάθε παράγοντας ή όποιος άλλος προσπαθεί να ψελλίσει κάτι μοιάζει... ελάχιστος.

Είναι κρίμα αγκυλώσεις του παρελθόντος να αμαυρώνουν μια σημαντική επέτειο. Ευτυχώς ο κόσμος ξέρει και ποιος είναι ο Γκάλης, ξέρει και τους πάντες... Ευτυχώς!

Γκάλης για Βασιλακόπουλο: «Έχει το αλάθητο, όπως ο Πάπας...»

Η απάντηση του Βασιλακόπουλου στον Γκάλη

Ένα βραχνό ταρατατζούμ

Βασιλακόπουλος: «Έκαναν λάθος που δεν ήρθαν Γκάλης και Γιαννάκης»

Παπαλουκάς: «Εκπληρώσαμε τα όνειρα μας χάρη στη γενιά του 87'»

Επόμενα Άρθρα

Η Ζέτα επέστρεψε και κάνει... παιχνίδι! (pics)

Η Ζέτα επέστρεψε και κάνει... παιχνίδι! (pics)

Στην τηλεόραση βλέπουμε και πάλι την Ζέτα Μακρυπούλια σε έναν ρόλο που ομολογουμένως της πηγαίνει πολύ και μάλιστα είναι όσο εντυπωσιακή την είχαμε αφήσει!

Τα όνειρα του Ζιάτ χωράνε σε ένα γήπεδο!

Τα όνειρα του Ζιάτ χωράνε σε ένα γήπεδο!

Δεν χρειάζονται πολλά για να γίνει ένα παιδί ευτυχισμένο. Ιδίως αυτό που είδε την οικογένεια του να ξεριζώνεται κι έκανε το ταξίδι Συρία-Ελλάδα. Πρωταγωνιστής του GWJ, ο μικρός Ζιάτ, ο οποίος ονειρεύεται...