Τελικός και μόνο τελικός!

Gazzetta team
Τελικός και μόνο τελικός!

bet365

Πίτσες, σουβλάκια, μπύρες, αναψυκτικά, γλυκά και... αραχτοί στον καναπέ! Τελικός Κυπέλλου Ελλάδος το Σαββατόβραδο κι όλα τα άλλα μπορούν να περιμένουν!

ΠΑΟΚ-ΑΕΚ στο Πανθεσσαλικό του Βόλου με φόντο το Κύπελλο Ελλάδος. Ένας σπουδαίος τίτλος και δύο ιστορικές ομάδες θέλουν να τον κάνουν δικό τους. Η Ένωση να κρατήσει τα σκήπτρα που πήρε από πέρσι και ο Δικέφαλος του Βορρά μετά από πολλά χρόνια να γευτεί την χαρά ενός τίτλου. Ένα παιχνίδι που θα μεταδοθεί σε ζωντανή, αποκλειστική μετάδοση απόψε (Σάββατο) το βράδυ (20.30) από το COSMOTE SPORT 1HD. Οι άνθρωποι του συνδρομητικού καναλιού έχουν οργανώσει υπερπαραγωγή για την καλύτερη δυνατή κάλυψη!

Οι Στέφανος Αβραμίδης και Σωτήρης Κωσταβάρας από τις 17.00 στο COSMOTE SPORT 1HD, φωνάζουν παρών για την pre-game εκπομπή.

Στο δεύτερο στούντιο των καναλιών COSMOTE SPORT, που θα έχει στηθεί μέσα στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, ο Μιχάλης Τσόχος κάνει... παιχνίδι και μας φέρνει ακόμη πιο κοντά στην σέντρα.

Στις 20.30, ο Αντρέα Παλομπαρίνι θα αναλάβει τη μετάδοση του αγώνα. Μετά την λήξη η η μαραθώνια μετάδοση, θα συνεχιστεί με την απονομή, εικόνες από το κοντράστ των συναισθημάτων και με αποκλειστικές δηλώσεις προπονητών και παικτών. Όπως πάντα, θα γίνει η ανάλυση των καθοριστικών φάσεων, αλλά και συνδέσεις με Θεσσαλονίκη και Νέα Φιλαδέλφεια.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα