«Παραμένω θεά των υπερβολών και των προκλήσεων, έχω ζήσει τα πάντα»

«Παραμένω θεά των υπερβολών και των προκλήσεων, έχω ζήσει τα πάντα»

bet365

Η θρυλική Τσιτσιολίνα μιλάει για την πολυτάραχη ζωή της στο G-Weekend Journal. Από την εποχή της παντοκρατορίας στη βιομηχανία πορνό μέχρι σήμερα όπου καταπιάνεται με την σύγχρονη τέχνη, έχοντας πάντα την Ελλάδα στην καρδιά της!

Αποτέλεσε την φαντασίωση εκατομμυρίων ανδρών σε όλο τον κόσμο. Το όραμα της ήταν να δει έναν καλύτερο κόσμο δίχως βία, αλλά πλημμυρισμένο από αγάπη και σεξ.

Η Ιλόνα Στάλερ, γνωστή και ως Τσιτσιολίνα εξελίχθηκε μέσα από τις πρωτοποριακά φιλμ πορνό στα οποία πρωταγωνίστησε σε βασίλισσα του αισθησιασμού, αλλά και σύμβολο του σεξ την δεκαετία του '70, αλλά και του '80.

Η δημοτικότητα της ήταν τέτοια που έφτασε στο σημείο να εκλεγεί βουλευτής στην Ιταλία με το «Κόμμα της Αγάπης» για πέντε χρόνια (1987-1992).

Στα 65 της δρέπει τους καρπούς της παγκόσμιας αναγνώρισης της, διατηρώντας την ομορφιά και την γοητεία της σε υψηλά επίπεδα.

Πλέον αναγορεύεται ως Pop Icon, με την ίδια να ισχυρίζεται πως ήταν ουσιαστικά η πρώτη Lady Gaga. Μια αρτίστα μπροστά από την εποχή της, καθώς εκτός από τις αισθησιακές ταινίες στις οποίες πρωταγωνίστησε γκρεμίζοντας πολλά ταμπού, καθιερώθηκε ως τραγουδίστρια, showoman, συγγραφέας και αλλά και ως της μεγάλη ντίβας της γειτονικής χώρας.

Η σχέση της Τσιτσιολίνα με την Ελλάδα από τα χρόνια της παντοκρατορίας του ΠΑΣΟΚ μέχρι τις μέρες παραμένει μοναδική. Η ίδια δηλώνει γοητευμένη με τις ομορφιές της χώρας μας. Είναι χαρακτηριστικό πως ακόμη και βιντεοταινίες στη δεκαετίας του '80 είχαν σαφείς αναφορές στην ίδια (βλ. Ο Τσιτσιολίνος με τον Σωτήρη Μουστάκα), δείγμα της τεράστιας δημοφιλίας της.

Η Ιταλίδα σταρ σε μία σπάνια εξομολόγηση για την πολυτάραχη ζωή της άνοιξε την καρδιά της αποκλειστικά στο G-Weekend Journal, μιλώντας για τα προκλητικά φιλμ στα οποία πρωταγωνίστησε, την επίδραση των ταινιών της στη σύγχρονη εποχή, εξέφρασε τον προβληματισμό της για την κατεύθυνση που έχει πάρει σήμερα η βιομηχανία πορνό, αναφέρθηκε στο όραμα της για ταινία με θέμα την ζωή της, αλλά και στα απλά πράγματα που της δίνουν χαρά.

Παράλληλα έδωσε τις συμβουλές της στους νέους ανθρώπους, μίλησε και για την Σύγχρονη Τέχνη με την οποία καταπιάνεται, ενώ εξέφρασε την επιθυμία της να επιστρέψει στην αγαπημένη της Ελλάδα!

- Πως αισθάνεστε που έπειτα από τόσα χρόνια ο κόσμος συνεχίζει να σας θυμάται μέσα από τις ταινίες σας και όχι μόνο;

«Είμαι χαρούμενη που έχω καταφέρει τα πάντα στην καριέρα μου ως αρτίστα. Παραμένω ως μια θεά των υπερβολών και των προκλήσεων, στον αγώνα κατά της λογοκρισίας, με ευπρέπεια.

Είμαι ποπ και γκλάμουρ σε ότι αφορά τα ρούχα μου και αποτελώ την πιο αγαπημένη Λολίτα του κόσμου. Έχω ζήσει μια ζωή γεμάτη επιτυχία και ικανοποίηση που δεν μπορεί να μιμηθεί κανείς όπως επίσης και το προσωνύμιο μου, Τσιτσιολίνα.

Σήμερα με χαρακτηρίζουν ως Pop Global Icon, είμαι ουσιαστικά η πρώτη «Lady Gaga», που σφράγισα πολλές δεκαετίες με έναν σύγχρονο, 'παραβατικό' και ελεύθερο από άποψη συνείδησης τρόπο σκέψης».

- Υπάρχει κάτι για το οποίο έχετε μετανιώσει σχετικά με την καριέρα σας στην βιομηχανία του πορνό;

«Για πολλά χρόνια η συγκεκριμένη διαδικασία ήταν αμφιλεγόμενη, αλλά προκαλούσε ενθουσιασμό. Ήμουν η ντίβα ενός δωματίου με κόκκινα φανάρια και βρισκόμουν στα εξώφυλλα του Playboy αλλά και άλλων hot ανδρικών περιοδικών σε όλο τον κόσμο, έτοιμη να ανοίξω τον δρόμο στην υπερβολή σε μία εποχή όπου οι αισθήσεις και τα όνειρα ήταν απεριόριστα. Αυτό ήταν το θέμα. Αυτή η παραβατικότητα σε εισαγωγικά άνοιξε της πόρτες σε έναν κόσμο πλούτου, όπου μέσα σε τέσσερις μέρες γυρισμάτων τα έσοδα ξεπέρασαν τα 300 εκατομμύρια ευρώ.

Ήμουν η πιο ακριβοπληρωμένη ηθοποιός στον κόσμο. Στο πορνό έχω πάντα την δυνατότητα να μετρώ τον ενθουσιασμό, επηρεάζοντας διαδοχικές γενιές, αλλά και διαμορφώνοντας έτσι την εικόνα της αγαπητής και παραβατικής ερωτικής ντίβας. Της Τσιτσιολίνα. Σήμερα ο κόσμος του πορνό έχει αλλάξει τόσο πολύ σε βαθμό να στερείται δημιουργικότητας και ταλέντου. Δεν υπάρχουν σκηνές με συνοχή, όλα εξελίσσονται τόσο γρήγορα μπροστά στην κάμερα και οι ηθοποιοί δεν γνωρίζονται μεταξύ τους».

- Πως νιώθετε σήμερα παρακολουθώντας τις ερωτικές σκηνές των ταινιών σας;

«Αισθάνομαι χαρούμενη και ικανοποιημένη που έχω παίξει σε κάποιες από τις πιο διάσημες ταινίες του συγκεκριμένου είδους, οι οποίες έχουν γράψει την δική τους ιστορία.

Πλέον τα πάντα έχουν αλλάξει στον κόσμο του πορνό. Το διαδίκτυο έχει κυριαρχήσει στην βιομηχανία των 'κόκκινων φαναριών', τόσο στο οικονομικό κομμάτι, όσο και στον τρόπο που μπορεί κάποιος να βρει τις ταινίες.

Στην πραγματικότητα συνέβη ότι και στη μουσική. Οι business μετατοπίστηκαν από τις ταινίες και τα CD's στις ιστοσελίδες του διαδικτύου. Ασφαλώς η ζήτηση είναι πάντα τεράστια. Αυτό δείχνει την απήχηση που έχει ο κόσμος του πορνό στο διαδίκτυο και κατ' επέκταση στην σύγχρονη κοινωνία.

Δεύτερον, οι εναλλακτικοί τρόποι με τους οποίους προσφέρεται το πορνό έχουν αλλάξει το γούστο και τις ανάγκες των καταναλωτών.

Δεν υπάρχει πλέον πλοκή, αλλά βλέπεις πιο άμεσες και συνεχώς πιο ακραίες σκηνές.

Γράφω ένα βιβλίο που θα τιτλοφορείται 'Πίσω από της σκηνές πορνό', περιγράφοντας την γέννεση των μεγάλων μου καλλιτεχνικών διαισθήσεων στον κόσμο των 'κόκκινων φαναριών', για το πως ήταν τότε, πως είναι σήμερα και πως θα γίνει στο μέλλον. Πιστεύω θα γίνει best seller και θα ήθελα να το παρουσιάσω στην Ελλάδα».

- Σας λείπει κάτι από εκείνες τις μέρες; Έχετε κάποιο απωθημένο από την καριέρα σας;

«Δεν μου λείπει τίποτα απολύτως. Ως παιδί ονειρευόμουν να φτάσω εδώ που βρίσκομαι τώρα και είμαι πολύ χαρούμενη για αυτό. Η εικόνα της Τσιτσιολίνα σηματοδότησε μια θεμελιώδη εποχή στο διεθνές προσκήνιο σε ότι αφορά την προκλητικότητα του ίματζ μου. Πλέον απολαμβάνω την παγκόσμια φήμη μου. Ποτέ δεν σταμάτησα.

Σας μιλώ τώρα ως το μοντέλο Τσιτσιολίνα, ντίβα του πορνό, επίτιμο μέλος του ιταλικού κοινοβουλίου, μούσα καλλιτεχνών, αλλά και ως συνθέτρια έργων Σύγχρονης Τέχνης. Θα ήθελα μάλιστα να εκθέσω τα έργα μου στην Ελλάδα και γιατί όχι να μην πωληθούν για να κοσμήσουν τα πολυτελή γιοτ κάποιων Ελλήνων εφοπλιστών.

Από καριέρα μου ως αρτίστα, από το σινεμά μέχρι τα shows ήμουν απόλυτα ικανοποιημένη καταφέρνοντας να γίνω είδωλο σε όλο τον κόσμο».

- Στην Ελλάδα έχετε πολλούς θαυμαστές; Αλήθεια πως περάσατε κατά την περυσινή επίσκεψη σας στη χώρα μας;

«Η συμμετοχή μου στο Erotica Festival 2016 στέφθηκε από μεγάλη επιτυχία και είμαι πολύ χαρούμενη που επέστρεψα στην Ελλάδα ως ανάδοχος των Ερωτικών Εκθέσεων ή ακόμη και ως special guest σε μαγαζιά στην Ελλάδα γνωρίζοντας πως έχω εκατομμύρια θαυμαστών.

Θα μπορούσα να εξελιχθώ σε πρωταγωνίστρια της ελληνικής TV έχοντας συμμετοχή σε Talk Show ή σε κάποιο reality. Όποιος θέλει μην διστάσει να επικοινωνήσει μαζί μου. Είναι σίγουρη η επιτυχία της εκπομπής από την παρουσία μου».

- Τι λείπει σήμερα σε σχέση με τις δεκαετίες '70 και '80;

«Τα τελευταία 20-30 χρόνια η σεξουαλικότητα έχει αλλάξει πολύ, από την στιγμή που και τα ταμπού που υπήρχαν περιορίστηκαν.

Το σεξ αποτελεί τον πρωταρχικό στόχο για να ξεφορτωθούμε όλα όσα μας απασχολούν και να θεραπεύσουμε τα αρνητικά.

Επίσης το σεξ έχει ξεφύγει πλέον από τα στεγανά και στενά όρια του γάμου όπου είχε εγκλωβιστεί ως πράξη.

Πλέον ο καθένας σήμερα μπορεί να εκφράσει τις σκέψεις του για σεξ, όποτε το θελήσει και έχοντας αφήσει πίσω τους κανόνες του παρελθόντος και της ιδεοληψίας που υπήρχε περί γάμου».

- Ποια είναι η συμβουλή σας στους νέους; Πως θα πρέπει να ζουν;

«Σήμερα υπάρχει μια ιδιαίτερη δυσκολία στη δημιουργία νέων κανόνων και μοντέλων σε έναν σύγχρονο κόσμο, όπου όλα θεωρούνται δεδομένα.

Έχω συμβάλει στην εξέλιξη των κανόνων ηθικής μέσω μια αγνής, ρομαντικής και ιπποτικής σεξουαλικής απελευθέρωσης και αντι-απαγορεύσεων στη δεκαετία του '80 ως θεά των υπερβολών και των προκλήσεων, πολεμώντας την λογοκρισία με θράσος με τα ρούχα της πιο αγαπητής Λολίτας των Ιταλών.

Αντιπροσωπεύω την Τσιτσιολίνα, την κόρη των λουλουδιών, για όλους εκείνους τους ανθρώπους που ζουν μια ήρεμη ζωή δίχως συμβιβασμούς.

Όλα όσα έκανα, έγιναν πάντα κάτω από το φως του ήλιου. Είμαι περήφανη για τον εαυτό μου, αλλά και πως ακόμη και σήμερα κανείς δεν μπορεί να μιμηθεί την Τσιτσιολίνα. Η συμβουλή που δίνω στους νέους ανθρώπους είναι να ονειρεύονται και να ελπίζουν, γιατί μόνο εάν κάνουν όνειρα θα βρουν την δύναμη να φέρουν σε πέρας αυτά που προσπαθούν να καταφέρουν.

Η ευχή μου στους νέους είναι να ζουν ειρηνικά με αγάπη και να μην κρύβουν τις επιθυμίες που θα τους βοηθήσουν να μεγαλώσουν και να επιβεβαιώσουν την θέση τους στη ζωή».

- Τι σας κάνει σήμερα χαρούμενη;

«Τολμώ να πω πως έχω ζήσει όλα τα συναισθήματα που προσφέρει η ζωή σε 360 μοίρες. Μέχρι σήμερα δεν θα άλλαζα τίποτα απ' όσα έζησα. Είμαι ευτυχισμένη για όλα. Όλα όσα έχω κάνει στη ζωή μου πάντα τα έκανα με ευχαρίστηση, δίχως να μετανιώνω, αλλά και χωρίς να το ξανασκεφτώ. Δεν λυπάμαι για κάτι. Τα πάντα έγιναν για να αναγνωριστώ ως παγκόσμιο σύμβολο.

Ένα πράγμα που με ενθουσιάζει κάθε μέρα και με κάνει βαθύτατα χαρούμενη είναι να σηκώνομαι στην αυγή και να κοιτάζω τον ήλιο να ανατέλλει. Η ανατολή του ήλιου είναι συνώνυμη με την ζωή. Μια νέα μέρα μπροστά στα μάτια για να την ζήσω γεμάτη συναισθήματα και πολλές εκπλήξεις».

- Με τι ασχολείστε αυτή την εποχή;

«Είμαι αφοσιωμένη στη σύγχρονη τέχνη. Πρώτα απ' όλα στην φωτογραφία και την τέχνη. Είναι ένας σπουδαίος αρτιστικός συνδυασμός για μένα. Είμαι απορροφημένη σε όμορφες φωτογραφικές συνθέσεις για τους μεγαλύτερους διεθνείς φωτογράφους.

Θα ήθελα να κάνω κάτι αντίστοιχο και στην Ελλάδα, στα φανταστικά νησιά της χώρας σας στα παρθένα, καταγάλανα νεαρά.

Δημιούργησα φανταστικά, σουρεαλιστικά έργα τέχνης για την σειρά CICCIOLINA MAKE ART.

Είναι μια σειρά έργων τέχνης που δημιούργησα με πάθος και απεικονίζουν το πρόσωπο μου, την ζωή μου κτλ. Είναι αδημοσίευτες και αποκλειστικές εικόνες. Το πραγματικό έργο τέχνης, είναι η ζωή του καθενός μας!

Μπορείτε να δείτε τα έργα στη σελίδα μου στο Facebook: CICCIOLINA ILONA STALLER CONTEMPORARY ART.

Είναι σε όλα τα μεγέθη, υπογεγραμμένα από μένα με την μορφή πολύχρωμων κολάζ και αποπνέουν αισθησιασμό και ζωτικότητα.

Θα αποτελέσουν το κεντρικό θέμα των καλλιτεχνικών μου εκθέσεων μέσα στο 2017 και ελπίζω να φιλοξενήσω την συγκεκριμένη έκθεση και στην Αθήνα.

Εάν κάποιες ελληνικές γκαλερί ή εφοπλιστές ενδιαφέρονται για τα έργα μου μπορούν να έρθουν σε επαφή μαζί μου.

Επίσης όπως προείπα θα μπορούσα να είμαι 'ανάδοχος' σε εκθέσεις Μοντέρνας Τέχνης ή και να τεθούν προς πώληση οι δουλειές μου».

- Είναι αλήθεια πως σκοπεύετε να γυρίσετε σε ταινία την ζωή σας;

«Για να είμαι ειλικρινής, ψάχνω τους κατάλληλους Ιταλούς, αλλά και ξένους παραγωγούς για να προχωρήσει το συγκεκριμένο εγχείρημα στο οποίο θέλω να πρωταγωνιστήσω.

Αναζητώ διάφορους παραγωγούς για να τους προτείνω τις ιδέες μου για το φιλμ το οποίο θα ήθελα να γυριστεί το 2017 ή νωρίς το 2018.

Θα είναι μια τεράστια παραγωγή, ένα θεαματικό φιλμ στο οποίο θα ξετυλίγεται η ζωή μου από τα νεανικά μου χρόνια στην Ουγγαρία μέχρι τις μέρες μας εδώ στη Ρώμη, όπου ζω για 30 χρόνια, αλλά είμαι βέβαιη πως θα γυριστούν σκηνές και στην Ελλάδα, καθώς κατά την διάρκεια της ζωής μου έχω θαυμάσιες αναμνήσεις σε αυτή την όμορφή χώρα.

Για να γίνει πραγματικότητα το φιλμ απαιτούνται οι κατάλληλες πηγές χρηματοδότησης. Θέλω η ταινία να αντανακλά στην ζωή μου στη τέχνη αλλά και να λειτουργεί και ως εκπαιδευτική πλατφόρμα σε κοινωνικά ζητήματα μείζονος σημασίας.

Για παράδειγμα το θάρρος της μάνας για την αγάπη της για τον γιο της, Λούντβιχ Κουνς. Με άλλα λόγια θα υπάρχουν λόγια που θα θυμίζουν σε όλους την αφοσίωση μου στο Ιταλικό Κοινοβούλιο όπου άφησα ανεξίτηλα το σημάδι μου σε εθνικό, αλλά και διεθνές επίπεδο.

To σενάριο για αυτό το αυτοβιογραφικό φιλμ είναι ήδη έτοιμο και βασίζεται στο βιβλίο «PER AMORE E PER FORZA», του οποίου κατέχω τα δικαιώματα αλλά και σε άλλα αδημοσίευτα κομμάτια της ζωής μου μέχρι σήμερα.

Σε ότι αφορά τα βιβλία, ανακοινώνω σε ξένους εκδότες πως είμαι διατεθειμένη να μεταφράσω σε άλλες γλώσσες το best seller «PER AMORE E PER FORZA με επιπρόσθετο υλικό». Φυσικά θα ήθελα να γίνει σε Ελλάδα, ΗΠΑ, Νότια Αμερική, Ρωσία, Γαλλία, Ισπανία κτλ.».

- Πείτε μας τα πλάνα σας για το Love Tour 2017 στο οποίο παίρνετε μέρος;

«Η περιοδεία μου Love Tour συνεχίζεται δίχως διακοπή σε όλα τα μεγάλα και trendy nightclubs της Ιταλίας.

Ερμηνεύω ζωντανά για τους πολλούς θαυμαστές μου τα τα τραγούδια Muscolo Rosso”, “Inno alla Trasgressione”, “Political Woman” κτλ.

Όλα αυτά προκειμένου να αναβιώσουμε την εποχή του '80. Θα ήθελα να έκανα το ίδιο και στις πιο γνωστές discos της Αθήνας ή και σε άλλα μέρη της Ελλάδας. Άλλωστε απόλαυσα της συμμετοχή μου στο Athens Erotica πέρυσι.

Συνεχίζω να προγραμματίζω και άλλες εμφανίσεις σε Φεστιβάλ Σινεμά, Μόδας, ακόμα και σε εκδηλώσεις που αφορούν την βιομηχανία της Ναυτιλίας».

- Τα μελλοντικά σας σχέδια; Είναι αλήθεια πως σκοπεύετε να επιστρέψετε στην δισκογραφία;

«Πρόσφατα επανηχογράφησα και έκανα την παραγωγή σε CD's με τουλάχιστον 50 τραγούδια, από το «Inno alla trasgressione» στο «Baby Love» αλλά και άλλα υπέροχα dance hits του '80 τα οποία μπoρείτε να αποκτήσετε από την ιστοσελίδα μου www.cicciolinaonline.it

Επίσης βρίσκομαι στο στάδιο ανεύρεσης παραγωγών για να κυκλοφορήσω Disco μουσική, καθώς έχω έτοιμα κάποια νέα τραγούδια. Αφού συμβεί αυτό θα μπορώ να πάρω μέρος σε μουσικά φεστιβάλ στην Ιταλία αλλά και στο εξωτερικό».

- Κλείνοντας ποιο είναι το μήνυμα που θα θέλατε να στείλετε στους θαυμαστές σας στην Ελλάδα;

«Επιθυμία μου είναι να υπάρχει ειρήνη σε όλο τον κόσμο δίχως πολέμους και τρομοκρατία. Θέλω να υπάρχει ειρήνη, υγεία, αγάπη και σεξ.

Σας αγαπώ όλους, Έλληνες Τσιτσιολίνοι και Τσιτσιολίνες. Πολλά φιλιά από την Ιλόνα Στάλερ. Για όλους τους οπαδούς μου έχω κυκλοφορήσει ένα βιβλίο το οποίο τιτλοφορείται «Memorie», όπου σε 230 σελίδες μπορείτε να δείτε φωτογραφίες μου από την πορεία στη ζωή μου επικοινωνώντας προσωπικά μαζί μου μέσω των social media.

Facebook : Ilona Staller CICCIOLINA - Official Page

Staller Ilona – Official profile

Twitter : Cicciolina_uff

Instagram : Cicciolina_Official

Official Web Site: www.cicciolinaonline.it

Email: [email protected]

 

Τελευταία Νέα