«Για εσένα μου μιλάει ο Πουφ» κι άλλοι μύθοι των 80s-90s! (polls, vids)

«Για εσένα μου μιλάει ο Πουφ» κι άλλοι μύθοι των 80s-90s! (polls, vids)

bet365

Τραγουδήσαμε πολλές φορές μαζί τους, γελάσαμε, κλάψαμε ή συγκινηθήκαμε. Είναι εποχές που δεν τις αλλάζουμε! Που θα θέλαμε να φέρουμε πίσω. Το G-Weekend παραθέτει 15 περιπτώσεις καλλιτεχνών των 90's που μας έμειναν αξέχαστοι και ζητάει την ψήφο σας!!!

Η λίστα είναι μεγάλη. Σχεδόν ατελείωτη. Και αυτός ο μίνι... κατάλογος με τα 15 ονόματα δεν μπορεί να είναι ο πλέον επαρκής. Είναι όμως ενδεικτικός μίας... χρυσής εποχής. Μίας εποχής που ξέραμε να περνάμε καλά, να ακούμε την μουσική που μας... γεμίζει και που γουστάραμε και με καλλιτέχνες που διέγραψαν την δική τους πορεία και αρκετοί εξ αυτών παραμένουν στο τραγούδι ακόμα και τώρα. Παρακάτω μπορείτε να δείτε τις επιλογές του G-Weekend και μετά να ψηφίσετε για τις αγαπημένες σας επιλογές!!!

ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΡΙΤΟΔΙΠΛΩΜΕΝΟΣ: Ο Κώστας Χαριτοδιπλωμένος (Αθήνα, 5 Μαΐου 1955) είναι Έλληνας τραγουδοποιός και τραγουδιστής, που στην δεκαετία των 80's και 90's έφτιαξε όνομα και καριέρα ακόμα και στο εξωτερικό. Για τα δεδομένα του ήταν από τους πιο πετυχημένους συνθέτες και τραγουδοποιούς γενικότερα. Έχει γράψει για όλες τις stars της τότε εποχής. Από Μαντώ μέχρι Αλέξια και Αρβανίτη ή ακόμα και την Άντζελα Δημητρίου. Έχει συνεργαστεί και δουλέψει και τραγουδήσει με πολλές από αυτές. Ανάμεσα στις επιτυχίες του τα: «Καίγομαι», «Ζηλεύω», «Ψηλές, κοντές», «Βραδινό μπανάκι» και το super κομμάτι «Lost in the night». Κάνει εμφανίσεις, τραγουδάει και γράφει κομμάτια μέχρι και σήμερα.

ΚΩΣΤΑΣ ΜΠΙΓΑΛΗΣ: Γεννημένος στις 15 Μαρτίου του 1953 ο Κώστας Μπίγαλης συνεχίζει να βρίσκεται στον χώρο του τραγουδιού. Από... Big Alice με στόχο την διεθνή καριέρα έγινε ο... Μπίγαλης των Ελλήνων με πολλές και γνωστές επιτυχίες.

Άρχισε την καριέρα του το 1975 μετά τη νίκη με το πρώτο βραβείο σε ένα διαγωνισμό μουσικής για ερασιτέχνες. Ανάμεσα στις άλλες δραστηριότητές του το 1981 ηχογράφησε δύο τραγούδια για το soundtrack της αμερικανικής ταινίας Next One. Το 1984 αποτέλεσε το μουσικό δίδυμο Big Alice μαζί με την Μαριάννα Ευστρατίου. Έκαναν νούμερο 1 hit στην Ελλάδα το «Μου λείπεις» ή «I Miss You» και ταξίδεψε σε 18 ευρωπαϊκές χώρες.Περιόδευσε στο εξωτερικό για αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα και το 1989 επέστρεψε στην Ελλάδα για να ξεκινήσει μια σόλο καριέρα. Μεγάλη επιτυχία του ήρθε το 1992 με το δεύτερο άλμπουμ του: «H κόρη του περιπτερά», το «Μικρή μου Μέλισσα», το «Καπελάκι», το «Ρίνα, Κατερίνα», το «ο Έρωτας σου θάλασσα» και «Του Αιγαίου τα Blues».

Ανάλαφρα κομμάτια, χαρούμενα και μακριά από μιζέρια και κακομοιριά τα τραγούδια του είχαν μία αθωότητα και ένα καυστικό χιούμορ. Ακόμα και μία ρομαντική... καψούρα. Έχει συνεργαστεί με πολλά και γνωστά ονόματα της εποχής και ενώ ανέδειξε τραγουδίστριες όπως η Μαριάντα Πιερίδη και από το τραγούδι «Το παρεάκι μου και εγώ» ή την Βικτώρια Χαλκίτη.

ΠΩΛΙΝΑ: Στην εποχή της μεσουρανούσε με τις Σεϋχέλλες, τα push ups αλλά και τις σέξι φωτογραφήσεις της. Το πραγματικό της όνομα είναι Πωλίνα - Παρασκευή Μισαηλίδου. Γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Νέα Σμύρνη. Έδωσε εξετάσεις και πέρασε στην γαλλική Φιλολογία χωρίς όμως να φοιτήσει ποτέ. Παρακολούθησε μαθήματα ζωγραφικής, έχει θεατρική παιδεία και μιλά αγγλικά και γαλλικά. Ξεκίνησε ερασιτεχνικά το τραγούδι και πρωτοεμφανίστηκε στο On the Rocks.

Στην συνέχεια έκανε το... μπαμ και ήταν σε όλες τις μεγάλες νυχτερινές πίστες δίπλα στα μεγαλύτερα ονόματα του ελληνικού τραγουδιού. Το 1981 ξεκίνησε η πεντάχρονη συνεργασία της με τον Γιώργο Μαρίνο στην Μέδουσα. Κέρδισε 2 βραβεία σε φεστιβάλ της Αυστρίας και του Τόκιο με τραγούδια του Κώστα Τουρνά και του Κώστα Χαριτοδιπλωμένου. Πήρε μέρος σε διαγωνισμό της Eurovision ως back up vocalist της Ελπίδας. Από το playlist των επιτυχιών της δεν θα μπορούσαν να λείπουν το «Ροζ μπικίνι», το «Πάμε για τρέλες στις Σεϋχέλλες», το «Ράδιο αγάπη μου», το «Ανατολίτισσα» και πολλά ακόμα...

ΑΛΕΞΙΑ: Από την Κύπρο στην Ελλάδα για να γίνει από τα πιο λαμπερά αστέρια!!! Σήμερα η Αλέξια (σ.σ. Αλέξια Βασιλείου το πλήρες όνομά της) πηγαινοέρχεται μεταξύ ΗΠΑ - Ελλάδας - Κύπρου ενώ δεν έχει σταματήσει να ασχολείται με το τραγούδι και διδάσκει μουσική σε νέα παιδιά.

Η Αλέξια είναι τραγουδίστρια, συνθέτης, στιχουργός, ακτιβίστρια, με ιδιαίτερη σχέση προς την τζαζ μουσική αλλά και γενικότερα με τον φωνητικό αυτοσχεδιασμό και με πολλούς χρυσούς και πλατινένιους δίσκους. Στις καλές εποχές που θυμόμαστε εμείς στα 80's και τα 90's ήταν περισσότερο ποπ σταρ (σ.σ. και με κάποια ροκ στοιχεία).

Γεννήθηκε στις 5 Φεβρουαρίου του 1964 στην Αμμόχωστο της Κύπρου, όπου και έζησε τα παιδικά της χρόνια ως τον Αύγουστο του 1974 όταν η τουρκική εισβολή ανάγκασε την οικογένεια της και χιλιάδες Ελληνοκύπριους να γίνουν πρόσφυγες μετακινούμενοι στο Νότο της χώρας. Απο μικρή ξεκινάει μαθήματα κλασικού τραγουδιού και πιάνο. Πρωτοπόρος στην ελληνική pop, η Αλέξια πήρε μέρος σε διαγωνισμούς Εurovision, έσπασε κάθε ρεκόρ σε πωλήσεις δίσκων τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό και ήταν εάν όχι η πρώτη από τις πρώτες τραγουδίστριες που πρωταγωνίστησε σε διαφήμιση πασίγνωστου αναψυκτικό. Επιτυχίες όπως «Ορκίσου», «Τα κορίτσια ξενυχτάνε», «Άσπρο Μαύρο» μας γυρνάνε πίσω στην παλιά καλή εποχή της ντισκοτέκ και των ανέμελων παιδιών... Ακόμα τραγούδια όπως το «Κανένας Δε Μας Σταματά (Nothing's Gonna Stop Us Now)» με Χαριτοδιπλωμένο, το «Έλα μία νύχτα» και το «Παίζω και χάνω»...

ΜΑΝΤΩ: Γεννημένη το 1965 στον Πειραιά με καταγωγή από Κάρπαθο, μπαμπά τον πιανίστα της τζαζ, Νίκο Σταματόπουλο και μαμά την σοπράνο της λυρικής σκηνής, Μαίρη Απέργη. Μικρή έκανε πρωταθλητισμό στην κολύμβηση στον Ολυμπιακό εκτός από την ενασχόλησή της με το τραγούδι.

Πρωτοεμφανίστηκε στα μουσικά δρώμενα σε ηλικία 13 (!) ετών σε παράσταση υπό την επιμέλεια των Μίμη Πλέσσα και Δημήτρη Μαλαβέτα και ενώ το 1981 μπαίνει στην ελληνική δισκογραφία συμμετέχοντας με το όνομα Mandy στο Granny Motorcycle σε μουσική και στίχους του Τζίμη Πανούση. Με αυτό το ψευδώνυμο κυκλοφορεί το 1985 το maxi single Fill Me Up / Love Me Baby, 126106 CBS και τον επόμενο χρόνο το Set Yourself In Motion / Where Do I Begin, 127171 CBS, σε παραγωγή Κώστα Χαριτοδιπλωμένου. Ακολούθησε το ταξίδι της στις ΗΠΑ και η παραμονή της εκεί για μαθήματα φωνητικής και κινησιολογίας δίπλα στον Χαλ Σέιφερ, δάσκαλο των Μπάρμπαρα Στρέιζαντ και Λάιζα Μινέλι.

Εκτός από τον Χαριτοδιπλωμένο έχει δουλέψει και συνεργαστεί με Αλέξια, Πωλίνα, Καίτη Γαρμπή, Σοφία Βόσσου, Ανδρέα Μικρούτσικο, Λαυρέντη Μαχαιρίτσα, Σάκη Μπουλά και πολλούς άλλους. Μεγάλες της επιτυχίες είναι τα τραγούδια: Αυτό το καλοκαίρι (1989), Στοιχηματίζω (1990), Εσύ (1991), Τιμώρησέ με (1991), Αισθήσεις (1993), Φυλάκισέ με (1994), Στον έβδομο ουρανό (1995), Δανεικά (1997), Φάρος (1997), Φωτιά στα πρέπει (1998), Πιο πολύ (2000), Φαίνεται (2003) κ.ά..

ΝΙΚΟΣ ΚΑΡΒΕΛΑΣ: Ότι και να γράψει ή να αναφέρει κανείς για τον πρώιμο Καρβέλα, τον Καρβέλα της πρώτης περιόδου είναι λίγο. Γεννημένος το 1951 είναι Έλληνας συνθέτης, τραγουδιστής, συγγραφέας αλλά και ποιητής. Όταν πρωτοξεκίνησε το τραγούδι αλλά και να γράφει μουσική πότε χρησιμοποιούσε το όνομά του και πότε το Νίκος Λεονάρδος ως ψευδώνυμο. Από τα χρόνια του στη Νομική Αθηνών ήταν επηρεασμένος από τους Beatles και τους Rolling Stones. Η σχέση του και ο γάμος του με την Άννα Βίσση άλλαξε πολλά δεδομένα στην ζωή του και την πορεία του.

Έχει γράψει πολλά τραγούδια για άλλους ερμηνευτές. Όπως Άντζελα Δημητρίου, Δημήτρης Κοντολάζος, Ρίτα Σακελλαρίου, Τόλης Βοσκόπουλος, Λευτέρης Πανταζής, Δούκισσα, Κατερίνα Στανίση, Μπέσσυ Αργυράκη και Λίτσα Διαμάντη κ.ά.. Τον παλιό Καρβέλα τον θυμόμαστε για τραγούδια όπως η Νάντια, το Οίκτο, το Άξιζε, το Κάθε φορά που σε πληγώνω, Τις καλοκαιρινές διακοπές για πάντα, την Θεία Λόλα, το Ποτέ μην λες ποτέ, την Δέσποινα και τόσα άλλα. Στις δεκαετίες των 80's και 90's ήταν ο απόλυτος σταρ. Παραμένει μέχρι σήμερα στον χώρο της μουσικής. Βγάζει δικούς του δίσκους, εξακολουθεί να συνεργάζεται με την Άννα Βίσση και πλέον εμφανίζεται και σε music talent shows ως κριτής. Παραμένει και σήμερα ιδιόρρυθμος και πολύ ιδιαίτερος χαρακτήρας.

ΑΝΝΑ ΒΙΣΣΗ: Φωνάρα από τις λίγες και μία από τις πιο πετυχημένες και διαχρονικά αγαπημένες τραγουδίστριες στην Ελλάδα αλλά και δεδομένα από τις πιο όμορφες. Η Άννα Βίσση είναι γεννημένη το 1957 στην Λάρνακα της Κύπρου. Τραγουδάει επαγγελματικά από πολύ μικρή. Από την δεκαετία του '70. Την δεκαετία του '80 είχε την γνωριμία με τον Καρβέλα που έμελλε να γίνει άντρας της, να κάνουν μαζί ένα κορίτσι, την Σοφία, αλλά να συμπορευθούν μουσικά για σειρά ετών και σε πολλά επίπεδα. Και μετά βέβαια που χώρισαν ξαναέσμιξαν και μουσικά και σε άλλες συνεργασίες. Έχει κάνει τοπ συνεργασίες σε Ελλάδα και Ευρώπη και έχει πωλήσεις - ρεκόρ στην χώρα μας αλλά και εκτός αυτής. Μόνο από το 1990 έως το 2000 έβγαλε συνολικά 9 δίσκους! Στην μουσική της διαδρομή έχει τραγούδια όπως Τα μαθητικά χρόνια, Δώδεκα, Όσο έχω φωνή, Λάμπω, Με αγάπη από μένα για σένα, Ο τελευταίος χορός, Αντίστροφη μέτρηση, Ψεύτικα, Φωτιά, Σε σκέφτομαι συνέχεια, Ξαναγύρισα και τόσα άλλα...

Παράλληλοι χωροχρονοι !

A post shared by Anna Vissi (@annavissiofficial) on

ΜΙΧΑΛΗΣ ΡΑΚΙΝΤΖΗΣ: Ο στίχος «Για εσένα μου μιλάει ο Πουφ» είναι ό,τι πιο μυθικό ακούστηκε ποτέ εκείνα τα χρόνια... The one and only! Μιχαλάρας για πάντα! Ο Μιχάλης Ρακιντζής γεννήθηκε στην Αθήνα το 1957 και έχει καταγωγή από την Κρήτη. Ασχολήθηκε με την μουσική από 10 χρόνων, παίζοντας κιθάρα και συμμετέχοντας σε σχολικά group. Εξελίχθηκε σε τοπ - για τα δεδομένα της εποχής - τραγουδιστή και τραγουδοποιό. Πήρε το πτυχίο του για Mechanical Engineering στην Αγγλία αλλά η μουσική και το τραγούδι τον κέρδισαν για τα καλά. Επιστρέφοντας στην Ελλάδα δημιούργησε το συγκρότημα Scraptown , με το οποίο κυκλοφόρησε τρεις δίσκους από το 1982 έως το 1985, καθώς και δύο maxi singles. Το ένα από αυτά, με τίτλο «Viva Sahara» κυκλοφόρησε και στο εξωτερικό. Στο απόγειο όμως της επιτυχίας τους και ύστερα από εμφανίσεις στη Γαλλία το συγκρότημα διαλύεται και ο Μιχάλης αρχίζει την σόλο καριέρα του στην Ελλάδα. Το πρώτο προσωπικό του άλμπουμ ήταν το «Μωρό μου Φάλτσο» το 1987. Ο ίδιος ήταν επηρεασμένος από γκρουπ όπως οι Deep Purple και Black Sabbath.

Ταυτόχρονα συνθέτει και καθαρά «ηλεκτρονικά» κομμάτια. Συνεργάστηκε, μεταξύ άλλων και με μεγάλα ονόματα της ξένης μουσικής σκηνής όπως η Μπόνι Τάιλερ και ο Ίαν Γκίλαν. Ο Μιχάλης Ρακιντζής ήταν το είδωλο της ποπ / ροκ σκηνής και με κάθε δισκογραφική του κυκλοφορία ή ζωντανή του εμφάνιση προκαλούσε... πανικό! «Μωρό μου φάλτσο», «Είσαι σαν κουνέλι», «Τυχερούλα», «Πιες», «Νανά», « Προκαλείς» στο video clip του οποίου θα δεις την Ελένη Μενεγάκη καστανή, «Εγώ και ο Πουφ», «Δικός σου για πάντα» και πολλά πολλά ακόμα...

ΘΑΝΟΣ ΚΑΛΛΙΡΗΣ: Γεννήθηκε στις 13 Αυγούστου το 1962 στην Αθήνα. Ο πατέρας του είναι ο κιθαρίστας και συνθέτης, Τίτος Καλλίρης. Στη δεκαετία του 1980, ήταν μέρος του pop μουσικού συγκρότηματος Bang και πήγε και στην Eurovision. Πιτσιρικάς και κυρίως την δεκαετία του '80 και του '90 ήταν το απόλυτο είδωλο των νεαρών κοριτσιών. Από το 1991 και έπειτα, που ακολούθησε σόλο καριέρα ενώ συνήθιζε να γράφει, να ερμηνεύει και να ενορχηστρώνει τα τραγούδια των προσωπικών του άλμπουμ ενώ πολλές φορές σκηνοθετούσε και τα video clips του. Κομμάτια όπως το Κράτα ένα ψέμα για το τέλος, το νου σου κύριε οδηγέ, ο παλιός είναι αλλιώς, κάποιο καλοκαίρι, Αγαπούλα μου γειά, Φεύγω φεύγω, Αγάπη καλοκαιρινή, Όχι όχι το μωρό μου, Φώναξέ με, Love Sorry και άλλα. Σε προσωπικό και οικογενειακό επίπεδο πάντως ταλαιπωρήθηκε πολύ ειδικά τα τελευταία χρόνια.

ΣΟΦΙΑ ΑΡΒΑΝΙΤΗ: Είδε το πρώτο... φως του ήλιου ερχόμενη στην ζωή στην Αθήνα στις 4 Μαΐου 1968. Αρχικά κινήθηκε στον χώρο της ποπ / ροκ και μετά στο λαϊκό τραγούδι. Στο διάστημα 1985 - 2007, είχε συνεργαστεί με γνωστούς τραγουδιστές, όπως η Άννα Βίσση, ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου και ο Νίκος Καρβέλας, αλλά και με συνθέτες, όπως ο Μιχάλης Ρακιντζής και ο Κώστας Χαριτοδιπλωμένος.. Μαζί με τον Μιχάλη Ρακιντζή ήταν το μουσικό ζευγάρι της δεκαετίας του 90', όπως ακριβώς η Άννα Βίσση και ο Νίκος Καρβέλας. Επίσης όπως ο Καρβέλας και η Βίσση ήταν και ζευγάρι στην ζωή. Τα pop της τραγούδια «Μην μου μιλάς για καλοκαίρια», «Δεν μένει εδώ», και «Σοκολατί» έχουν μείνει για τα καλά στις μνήμες. Ακόμα το «Φύγαμε» , το «Αυτόφωρο» και το ντουέτο της με την Bonnie Tyler «Πεθαίνω στην ερημιά» ή και το κομμάτι «Κόκκινη κόλαση».

ΣΑΚΗΣ ΡΟΥΒΑΣ: Εδώ πρόκειται για μια κατηγορία από μόνος του! Ο απόλυτος ποπ σταρ που κρατάει μέχρι σήμερα. Ο μόνος που διατηρείται σε τέτοιο επίπεδο. Ο Σάκης Ρουβάς (Μαντούκι Κέρκυρας 5 Ιανουαρίου 1972) είναι Έλληνας τραγουδιστής, συνθέτης, επιχειρηματίας, ηθοποιός και πρώην αθλητής του άλματος επί κοντώ.

Έχει πετύχει τα πάντα και παραμένει καταξιωμένος. Με εκπροσώπηση σε δύο Eurovisions, συμμετοχή σε ταινίες και θεατρικές παραστάσεις και πολλούς δίσκους με πάμπολλες πωλήσεις. Κομμάτια όπως το Έλα μου (σ.σ. μουσικό... έργο Καρβέλα που επίσης τον βοήθησε να αναδειχθεί), Μην Aντιστέκεσαι, Για Σένα , Αίμα, Δάκρυα & Ιδρώτας, Τώρα Αρχίζουν Τα Δύσκολα, Θέλεις ή δεν θέλεις και ένα σωρό άλλα. Με συνεργασίες όπως με Βίσση και τόσους άλλους καλλιτέχνες και ακόμα και παρουσιάσεις μεγάλων τηλεοπτικών shows. Ο Ρουβάς οφείλει πολλά στην δεκαετία του 1990.

Αυτήν τον ανέδειξε και τον έφτασε εδώ που είναι σήμερα.

ΧΡΗΣΤΟΣ ΔΑΝΤΗΣ: Ο Χρήστος Βλαχάκης (Καισαριανή, 26 Σεπτεμβρίου 1966), γνωστός με το καλλιτεχνικό του ψευδώνυμο Χρήστος Δάντης, Έλληνας είναι τραγουδιστής, συνθέτης, στιχουργός και παραγωγός. Ξεκίνησε και αυτόν από το ποπ και ροκ στοιχείο για να πάει μετά στο λαϊκό. Ο Μιχάλης Ρακιντζής τον βοήθησε πολύ στα πρώτα του βήματα, βάζοντάς τον να τραγουδήσει μαζί του, κάτι που έκανε και η Πωλίνα. Το 1990 και ο δίσκος Δακτυλικά Αποτυπώματα τον έχει στιγματίσει ενώ έχει και άλλες τοπ συνεργασίες όπως με Τουρνά και ακόμα και με Σφακιανάκη αργότερα. Ήταν ένας εκ αυτών που ήταν συντελεστές στο κομμάτι My Number One της Παπαρίζου που κέρδισε την Eurovision το 2005, αν και αυτό αμφισβητήθηκε ακόμα και σε δικαστικό επίπεδο.

Ο Δάντης πάντως διαχρονικά υπήρξε ένας από τους πιο χαρακτηριστικούς, αγαπημένους και δημοφιλείς μουσικούς σταρ της εποχής του '90.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΛΙΝΑΡΔΑΚΗΣ: Ποιός να ξεχάσει το Παπί δανεικό και το με τρελαίνεις; Ή ακόμα και το τραγούδι με τίτλο Βόλτα στον Λυκαβητό; Ο Γιώργος Λιναρδάκης ήταν στις αρχές της δεκαετίας του 1990 μία ξεχωριστή μορφή στα μουσικά δρώμενα με ιδιαίτερη χροιά φωνής και έντονη σκηνική παρουσία. Μέχρι και πριν από 2 με 3 χρόνια προσπαθούσε να διατηρηθεί στον χώρο. Δεν μπόρεσε ποτέ ξανά όμως να έχει την πολύ μεγάλη επιτυχία εκείνης της περιόδου...

ΒΙΚΤΩΡΙΑ ΧΑΛΚΙΤΗ: Sex symbol της δεκαετίας του '90. Τρομερά δροσερή και όμορφη παρουσία της εποχής με μεγάλη ενέργεια επί σκηνής και ιδιαίτερη φωνή. Γεννήθηκε στις 21 Ιουνίου στην Σουηδία. Ο πατέρας της ήταν ο Χάρης Χαλκίτης (σ.σ. γνωστός μουσικοσυνθέτης). Σε ηλικία 16 χρονών έκανε ένα maxi single στη Γαλλία. Το 1991 η Βικτώρια δούλεψε αρχικά μαζί με την Κωσταντίνα. Έκανε συμμετοχές σε δίσκους των Θάνου Καλλίρη, Κώστα Μπίγαλη, Πασχάλη, Δάκη, Γιάννη Σαββιδάκη αλλά και με Μαντώ και πολλούς ακόμα. Είχε συμμετοχές και σε Eurovision. Το φθινόπωρο του 1994 κυκλοφόρησε και η 1η της δισκογραφική δουλειά με τίτλο Έρωτας είναι (μουσική Χάρης Χαλκίτης στίχοι Ναταλία Γερμανού). Στον δίσκο αυτό μουσική έγραψε επίσης και ο Θάνος Καλλίρης και ο Κώστας Μπίγαλης. Ο δίσκος αυτός σημείωσε μεγάλη επιτυχία από την αρχή χάρις στα τραγούδια Έρωτας είναι, Άσπρο και Μαύρο και Δε σε αγάπησα ποτέ. Άλλα τραγούδια της που ξεχώρισαν πιο μετά ήταν το Κρυφή αμαρτία, Χόρεψε θάλασσα, Σε θέλω για μένα, Για ένα όνειρο ζω και το Σου αφιερώνω.

ΔΙΟΝΥΣΗΣ ΣΧΟΙΝΑΣ: Ένας ακόμα τραγουδιστής που λατρεύτηκε όσο λίγοι την δεκαετία του 1990. Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1969 και από την ηλικία των 15 χρονών του άρχισε να τραγουδά σε επαγγελματικό επίπεδο. Έχει συνεργαστεί με σημαντικά ονόματα όπως: Καίτη Γαρμπή (σ.σ. που έγινε μετά η γυναίκα του), Βασίλη Καρρά, Αντύπα, Άντζελα Δημητρίου, Δημήτρη Κοντολάζο, Αντώνη Βαρδή, Ελένη Δήμου και Λευτέρη Πανταζή κ.ά..

Από τραγούδια; Ένα σωρό. Τι τρελά μου ζητάς, Μου ταιριάζεις, Ταράμ ταράμ ταράμ, Συγκοινωνούντα δοχεία, Ποτέ, Κάτι πρέπει να γίνει, Ζήσαμε και τόσα ακόμα. Τραγουδάει, συνθέτει και... αποθεώνεται μέχρι και σήμερα.

Πιο κάτω μπορείτε να κάνετε τις επιλογές σας και να... ρίξετε τις ψήφους σας... ΑΦΟΥ ΠΡΩΤΑ ΒΑΛΕΤΕ ΤΗΝ ΦΩΝΗ ΣΤΟ ΤΕΡΜΑ!!!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα