Γλεντήστε κι αφιερώστε χρόνο σε αγαπημένα πρόσωπα!

Gazzetta team
Γλεντήστε κι αφιερώστε χρόνο σε αγαπημένα πρόσωπα!

bet365

Δεν χρειάζεται αυτό το Σαββατοκύριακο να σας κάνουμε κάποια ιδιαίτερη πρόταση. Πάσχα είναι και ξέρουμε να το γιορτάζουμε.

Είτε μείνουμε στα μεγάλα αστικά κέντρα, είτε έχουμε την δυνατότητα να... αποδράσουμε στην ύπαιθρο που (κακά τα ψέματα) πάντα είναι καλύτερα αυτές τις μέρες. Ειδικά αν βοηθήσει ο καιρός.

Αφήστε για λίγο στην άκρη κινητά, σταθερά, τάμπλετ και pc (OK στο gazzetta.gr να μπαίνεται να μαθαίνεται τι παίζει μέρα/νύχτα) και βγείτε με τους φίλους, με τις οικογένειές σας.

Αφιερώστε χρόνο σε αγαπημένα σας πρόσωπα. Παίξτε με τα παιδιά σας, αγκαλιάστε τους μεγάλους και πείτε πόσο τους αγαπάτε. Πιείτε τα ουζάκια/τσιπουράκια/κρασάκια/μπύρα αλλά πάντα με μέτρο.

Επίσης και τα κρεατικά σας με μέτρο ειδικά όσοι προέρχεστε από νηστεία για να μην τρέχετε σε νοσοκομεία τέτοιες μέρες. Γενικά φροντίστε ένα 3ήμερο να περάσετε καλά. Να καθαρίσει το μυαλό.

Ο ΕΝΦΙΑ, η εφορία, οι λογαριασμοί, το ενοίκιο, τα μνημόνια κι από την Τρίτη πάλι... μαζί μας θα είναι. Δυστυχώς δεν τα αποφεύγουμε. Οπότε γλεντήστε το όσο μπορείτε και προσοχή στους δρόμους. Παλιούς και νέους... ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ σε όλους.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα