Γίνε η Αλλαγή που Περιμένεις...

Gazzetta team
Γίνε η Αλλαγή που Περιμένεις...

bet365

Το μεγαλείο του εθελοντισμού αναμένεται να αναδειχθεί την Κυριακή, 2 Απριλίου! Με κεντρικό σύνθημα «Γίνε η Αλλαγή που Περιμένεις», πολίτες από όλη την Ελλάδα συμμετέχουν στη μεγαλύτερη ταυτόχρονη εθελοντική δράσης της χώρας...

Ζητούμενο είναι περισσότερα από 1.000 σημεία σε όλη την χώρα, μέσα σε 1 μέρα να γίνουν πιο όμορφα και πιο καθαρά! Οι διοργανωτές του Let’sDoItGreece τονίζουν πως η φετινή συμμετοχή έχει ξεπεράσει κάθε ρεκόρ, καθώς έχουν ήδη δηλώσει συμμετοχή και υποστήριξη περισσότεροι από 3.100 φορείς σε κάθε γωνιά της Ελλάδας.

Μεταξύ άλλων σχολεία, σύλλογοι πολιτιστικοί, εξωραϊστικοί, περιβαλλοντικοί, ποδηλατικοί, σπηλαιολογικοί, καταδυτικοί, αθλητικά σωματεία, φορείς πολιτικής προστασίας, το σύνολο των μεγάλων περιβαλλοντικών οργανώσεων, Περιφέρειες και Περιφερειακές Ενότητες, Δήμοι σε όλη τη χώρα, φορείς διαχείρισης προστατευόμενων περιοχών, τουριστικοί φορείς, εταιρείες, ιδιώτες, μουσεία, πανεπιστήμια, ο ΣΕΓΑΣ, η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή, το Σώμα Ελλήνων Προσκόπων, το Σώμα Ελληνικού Οδηγισμού, ενώ τη δράση έχουν θέσει υπό την αιγίδα τους το Υπουργείο Περιβάλλοντος, ο Ελληνικός Οργανισμός Τουρισμού, η Ένωση Περιφερειών Ελλάδος και η Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδος. Την Κυριακή 2 Απριλίου, μπορείς κι εσύ να γίνεις κομμάτι αυτής της Οικογένειας.

Σε όλη την Ελλάδα, υπάρχει δίπλα σου μια δράση με Εθελοντές που χρειάζονται τη βοήθειά σου. Και αν πιστεύεις ότι η συμβολή σου είναι ασήμαντη, θυμήσου ότι oι μεγάλες αλλαγές ξεκινάνε από τις πιο μικρές, τις πιο απλές ιδέες.

Κάνε κι εσύ το πρώτο βήμα. Γίνε η αλλαγή που περιμένεις!



 

Τελευταία Νέα