Μην αργείς. Ανακάλυψε το νέο Discovery!

Gazzetta team
Μην αργείς. Ανακάλυψε το νέο Discovery!

bet365

Από το 1989 που παρουσιάστηκε η 1η γενιά του, το Land Rover Discovery αποτελεί το όχημα αναφοράς στα μεγάλα οικογενειακά SUV. Στην πέμπτη γενιά του το αυτοκίνητο πραγματικά εντυπωσιάζει, τόσο τεχνολογικά, όσο και χωροταξικά.

Το αμάξωμα, με μήκος 4,97μέτρα και πλάτος 2,073, είναι κατασκευασμένο από αλουμίνιο, όπως επίσης και οι αναρτήσεις. Έτσι, σε σχέση με την προηγούμενη γενιά, είναι κατά μισό τόνο πιο ελαφρύ –συγκεκριμένα 480 κιλά!

Το γεγονός αυτό έχει μόνο θετικά αποτελέσματα. Τη μείωση της κατανάλωσης και των ρύπων, με ταυτόχρονη βελτίωση της οδικής συμπεριφοράς και των επιδόσεων.

Ταυτόχρονα όμως με την ουσία, οι σχεδιαστές της μάρκας φρόντισαν και τη σιλουέτα του νέου Disco. Το αυτοκίνητο, παρά το μεγάλο μέγεθος και τον όγκο του, είναι πιο κομψό παρά ποτέ, με δυναμική εμφάνιση και εκλεπτυσμένες αισθητικές λεπτομέρειες. Αυτό ωστόσο που εντυπωσιάζει ακόμα περισσότερο, είναι το εσωτερικό του.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΟ Land Rover Discovery ΕΔΩ

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα