Όταν οι αθλητές... ξέρουν από μόδα! (pics)

Στέλλα Παπαδοπούλου
Όταν οι αθλητές... ξέρουν από μόδα! (pics)

bet365

Έχουμε ακούσει για... ομάδες μοντέλα καιρός να δούμε αθλητές που έχουν εκμεταλλευτεί στο μέγιστο τη δημοσιότητά τους και έχουν δοκιμάσει τον χώρο της μόδας.

Είναι ωραίοι, ωραίες, έχουν όλο τον κόσμο στα πόδια τους και εκμεταλλεύονται τη δημοσιότητά τους για να βγάλουν κι άλλα... περισσότερα χρήματα. Δεν είναι λίγοι οι αθλητές που έχουν αφήσει για λίγο τις σκληρές προπονήσεις για να περάσουν από τη βιομηχανία της μόδας. Είτε για λανσάρουν σειρές ρούχων που... εξαφανίζονται σε λίγες ώρες από τα φανατικούς θαυμαστές τους, είτε για να διαφημίσουν μεγάλες καμπάνιες οίκων μόδας.

Εδώ στο G-Weekend Journal ξεχωρίσαμε μερικούς από αυτούς και σας τους παρουσιάζουμε.

Μαρία Σαράποβα

Η ξανθιά καλλονή είναι από τις πιο ακριβοπληρωμένες αθλήτριες και ξέρει πολύ καλά τον χώρο του μάρκετινγκ. Μαζί με τη Nike έχει λανσάρει τη δικιά της σειρά ενδυμάτων για το τένις... Όταν τα βλέπεις φορεμένα πάνω της πως να μην θες να τα κάνεις δικά σου; «Απ΄όταν ήμουν νέα η μόδα με εκφράζει και μου δίνει έμπνευση», δηλώνει η ίδια.

Ράσελ Ουέστμπρουκ

Είναι από τους πιο εκκεντρικούς παίκτες του ΝΒΑ! Ο Ράσελ Ουέστμπρουκ γνωρίζει πολύ καλά πως να τραβάει τα φώτα της δημοσιότητας με το ντύσιμό του και γι' αυτό λανσάρει τη δική του σειρά ρούχων με την εταιρία Barney's. H σειρά του ονομάζεται: «Westbrook XO».

ΛεΜπρον Τζέιμς

Όχι, δε μιλάμε για την φανέλα του που είναι από τις πιο πολυπόθητες στο ΝΒΑ. Ο «Κing» βλέπετε παρέα με τη Nike έχει λανσάρει σειρές ρούχων και παπουτσιών για γυναίκες και άνδρες.

Κριστιάνο Ρονάλντο

Και ποιος δεν ζηλεύει τους κοιλιακούς του και τα κορίτσια που στέκονται στο πλάι του; Υπάρχουν πολλοί λόγοι για να «μισήσουμε» τον Κριστιάνο Ρονάλντο και ακόμα περισσότεροι για να ακολουθήσουμε τα βήματά του στη μόδα. Όχι, δεν εννοούμε να βρούμε ένα μοντέλο σαν την Ιρίνα Σάικ για να σταθεί στο πλευρό μας. Ο σούπερ σταρ της Ρεάλ Μαδρίτης έχει λανσάρει τη δική του σειρά εσωρούχων: «CR7», ακριβά ρούχα και ζώνες. Φυσικά, έχει γίνει μοντέλο για μεγάλες διαφιμιστικές καμπάνιες ουκ ολίγες φορές.

Άνα Ιβάνοβιτς

Κι επειδή μία αδυναμία στο τένις την... έχουμε η Άνα Ιβάνοβτς έχει υπάρξει το πρόσωπο καμπάνιας της εταιρίας «Rolex».

Ντέιβιντ Μπέκαμ

Μέχρι και η γυναίκα του, Βικτόρια, έχει... μείνει με τα προσόντα του σύζυγού τους σε διαφιμιστική καμπάνια. Διαθέτει από τα πιο ζηλευτά σώματα και τον έχουμε δει άπειρες φορές ρε ρόλο μοντέλου. Μάλιστα, λανσάρει τη δική του σειρά εσωρούχων, ενώ έχει συνεργαστεί πολλές φορές με την H&M.

Σιρίνα Ουίλιαμς

Η σειρά ρούχων της Σιρίνα Ουίλιαμς για τη HSN εκφράζει την εκρηκτική της προσωπικότητα. Σχεδιάζει τα πάντα! Από κάζουαλ εμφανίσεις, πιο επίσημα ενδύματα και όλα εκφράζουν γυναίκες με full δυναμισμό

.

Μάικλ Τζόρνταν

O Bασιλιάς της λίστας! Από τη δεκαετία του 80' τα «Air Jordan» έχουν ταξιδέψει σε κάθε γωνιά του κόσμου... Είναι το πρώτο προσωποποιημένο παπούτσι στην ιστορία του μπάσκετ καi το brand έχει βάλει δισεκατομμύρια δολάρια στα ταμεία του Μάικλ Τζόρνταν!

 

Τελευταία Νέα