Νικ Γιανγκ: Το σκάνδαλο κι η αναγέννηση στους Λέικερς! (pics & vids)

Αντωνία Σπανού
Νικ Γιανγκ: Το σκάνδαλο κι η αναγέννηση στους Λέικερς! (pics & vids)

bet365

O Νικ Γιανγκ είναι βασικός πυλώνας των… νέων Λέικερς και το Face Control εξιστορεί όλες τις πικάντικες λεπτομέρειες για το πως η σχέση του με την Iggy Azalea πήγε να καταστρέψει την καριέρα του.

Ο Νικ Γιανγκ έχει κάνει την πορεία του στο ΝΒΑ, όντας πλέον και στα 31 του χρόνια, και φέτος είναι εκείνος που μαζί με τον... σπιούνο Ράσελ οδηγούν τους Λέικερς στην... μετά Κόμπι εποχή.

Για να φτάσει η σχέση των δύο, και μεταξύ τους και με την ομάδα, σε αυτό το σημείο έχει περάσει δια πυρός και… σκανδαλοθηρικών περιοδικών.

Ο Γιανγκ επιλέχθηκε από τους Ουίζαρντς την σεζόν 2007-08 και κάπως έτσι ο 2μετρος γκαρντ ξεκίνησε την πορεία του στον «μαγικό» κόσμο.

Εκεί κάθε χρόνο θα ήταν και καλύτερος. Ο Γιανγκ εξελισσόταν και προόδευε κάθε λεπτό που πατούσε στο παρκέ με αποκορύφωμα την σεζόν 2010/11 που τέλειωσε την χρονιά με τους εντυπωσιακούς 17.4 πόντους κατά μέσο όρο.

Εξίσου καλή ήταν και η επόμενη χρονιά γεγονός που του έδωσε το... εισιτήριο για να βρεθεί στο Λος Άντζελες και τους Κλίπερς.

Εκεί, ο Γιανγκ θα περάσει μόλις μια χρονιά ενώ την επόμενη θα παίξει στους 76ers πριν τελικά μετακομίσει στους Λέικερς για να επαναλάβει την πιο εντυπωσιακή χρονιά του με μέσο όρο 17.9 πόντους.

Όλα φαινόντουσαν να πηγαίνουν καλά για τον 31χρονο φόργουορντ πριν έρθει το σκάνδαλο που του τίναξε την καριέρα στον αέρα.

ΧΑΜΟΣ ΣΤΟΥΣ ΛΕΙΚΕΡΣ

Τι είναι αυτό που έφταιξε σε όλο αυτό; Το σκάνδαλο με την Iggy Azalea.

Ο Νικ Γιανγκ έκανε δεσμό με την πασίγνωστη ράπερ και performer Iggy Azalea και μάλιστα θέλησαν να ανακοινώσουν στον τύπο ότι επίσημα έχουν αρραβωνιαστεί και σύντομα αναμένεται να παντρευτούν.

Μάλιστα η τραγουδίστρια έκανε το γνωστό πλέον carpool του James Cοrden με κεντρικό θέμα την επιλογή του... νυφικού της παρέα με τον stand up comedian.

Όπως είναι φυσικό η σχέση ενός πασίγνωστου NBAer με μια πολύ διάσημη τραγουδίστρια μονοπωλούσε το ενδιαφέρον μέχρι που… έσκασε η βόμβα και άρχισε το ενδιαφέρον να έχει διαφορετική απόχρωση.

Ο ΝτιΆντζελο Ράσελ ήταν εκείνος που θεώρησε σωστό να βιντεοσκοπήσει τον συμπαίκτη του σε μια προσωπική τους συζήτηση στην οποία έλεγε πράγματα που σίγουρα η μέλλουσα σύζυγος του δεν θα ήθελε να ξέρει.

Το βίντεο αυτό βγήκε στο ίντερνετ στις 24 Μαρτίου του 2016 και μάλιστα με λεπτομέρειες που αποκαλύπτουν πολύ προσωπικά πράγματα για τον Γιανγκ.

Σε κάποια στιγμή ο Ράσελ ρωτάει τον συμπαίκτη του, «Εσύ ήσουν 30 και εκείνη 19; Για πες μου για την Amber Rose, ποτέ δεν προσπάθησες να κάνεις κάτι μαζί της;», με τον παίκτη των Λέικερς να αποκρίνεται, «Όχι, ξέρει την κοπέλα μου».

Και κάπου εκεί ξεκινάει το σήριαλ στην τελευταία χρονιά του Κόμπι στους Λέικερς, με την ομάδα του Λος Άντζελες να κλονίζεται από το σκάνδαλο σε όλα τα επίπεδα.

Η συνέχεια δεν ήταν καλή για κανέναν.

Η Iggy Azalea ανέβασε το βίντεο στο twitter γράφοντας, «Βλέπω ότι ο Ράσελ είναι πρώτο θέμα συζήτησης… για να πω την αλήθεια μου άρεσε το βίντεο. Σε ευχαριστώ φίλε».

Αν και ακόμα και σήμερα κανείς δεν ξέρει πως το βίντεο αυτό διέρρευσε στο διαδίκτυο στους Λέικερς χάθηκε η εμπιστοσύνη και τα πράγματα μέσα στα αποδυτήρια έγιναν όσο χειρότερα μπορούσαν να γίνουν.

«Είναι άσχημα. Η ένταση μεταξύ Γιανγκ και Ράσελ μέσα στα αποδυτήρια είναι όσο άσχημη μπορεί να γίνει. Υπάρχουν θέματα εμπιστοσύνης. Ή μάλλον δεν υπάρχει καθόλου εμπιστοσύνη». Αυτά θα ειπωθούν από άνθρωπο της ομάδας και το θέμα θα προχωρήσει και στις κερκίδες.

Σε αγώνα της ομάδας του Λος Άντζελες οι οπαδοί θα γιουχάρουν τον παίκτη τους και η κατάσταση θα ξεφύγει από κάθε έλεγχο με την κατρακύλα των Λέικερς να είναι και αγωνιστική.

Αυτός που θα προσπαθήσει να ρίξει τους τόνους ήταν ο Γιανγκ που θα δηλώσει στον τύπο, «Νομίζω ότι το καλύτερο θα ήταν ο ΝτιΆντζελο και εγώ να λύσουμε το θέμα ιδιωτικά. Είναι κάτι που πρέπει να το συζητήσουμε. Ό,τι έγινε, έγινε. Θα το δουλέψουμε».

Από την πλευρά του ο Ράσελ προσπαθούσε να βρει την ισορροπία του.

«Έχω αρρωστήσει. Λυπάμαι για την καταγραφή του βίντεο. Δεν μπορώ να το πω όσες φορές θέλω. Λυπάμαι. Νοιώθω απαίσια. Εύχομαι να μην είχε γίνει ποτέ».

Ακόμα και την φετινή σεζόν ο Τζένινγκς επανέφερε το θέμα και απαντώντας σε ερώτηση στο twitter ανέφερε τον Ράσελ σαν... καρφί ανοίγοντας και πάλι τον κύκλο των συζητήσεων.

Η Iggy Azalea μετά από όλα αυτά έμεινε με τον Γιανγκ μέχρι να μάθει ότι η πρώην του, που είχαν ήδη ένα παιδί μαζί, ήταν έγκυος στο δεύτερο παιδί τους όσο εκείνος ετοιμαζόταν να παντρευτεί με την τραγουδίστρια.

Ε, κάπου εκεί γράφτηκε το τέλος της σχέσης το φετινό καλοκαίρι και μαζί ήρθε η αναγέννηση του Γιανγκ, αλλά και του Ράσελ, για την ομάδα τους.

ΟΙ ΛΕΙΚΕΡΣ ΣΕ ΝΕΟ ΔΡΟΜΟ

Το καλοκαίρι που πέρασε βρήκε τους Λέικερς στο χειρότερο σημείο της ιστορίας τους.

Ο Κόμπι Μπράιντ αποχώρησε από την δράση, η ομάδα έπαιξε πολύ άσχημο μπάσκετ και έγραψε το χειρότερο ρεκόρ στην ιστορία με 17-65.

Οι δυο τους το καλοκαίρι μίλησαν και αποφάσισαν ότι πρέπει αυτό το πράγμα να περάσει στο παρελθόν και να είναι αυτοί που θα πρωτοστατήσουν στην νέα εποχή των Λέικερς.

Οι καλοκαιρινές δηλώσεις του Γιανγκ έδωσαν νέα διάσταση στα δεδομένα:

«Είμαστε συμπαίκτες. Πέρασε καιρός, πάλιωσε. Θα μπορέσουμε να το λύσουμε. Το δουλεύουμε. Είναι αυτό που είναι. Δεν μπορώ να είμαι θυμωμένος για πάντα».

Μάλιστα ο Ράσελ έπαιξε σε διαφήμιση μαζί με τον Μπεν Σίμονς για γνωστό αθλητικό μαγαζί και στο σενάριο ήταν να του δώσει συμβουλές για την rookie χρονιά του.

Η μόνη συμβουλή που είχε να του δώσει ήταν να του πάρει το τηλέφωνο και να το πετάξει στην θάλασσα...

Το θέμα έκλεισε και μια νέα και... ανανεωμένη χρονιά ήταν προ των πυλών για τους Λέικερς.

ΤΑ ΝΕΑ ΔΕΟΔΜΕΝΑ ΓΙΑ ΓΙΑΝΓΚ

Οι δύο προηγούμενες χρονιές δεν ήταν και οι καλύτερες για τον Γιανγκ σε αγωνιστικό επίπεδο γι’ αυτό και υπήρχε μεγάλη αβεβαιότητα στο αν οι Λέικερς θα τον κρατήσουν τελικά στο ρόστερ τους.

Εκείνος από την πλευρά του δούλεψε πολύ το καλοκαίρι, έφτιαξε την σωματική του κατάσταση καθώς και τεχνικά σημεία στο παιχνίδι και τελικά μίλησε με τον Λουκ Ουόλτον και του υποσχέθηκε ότι η νέα χρονιά θα είναι διαφορετική.

«Αναπνέω νέο αέρα. Ο Λουκ είναι μεγάλος προπονητής και έρχεται από μια πρωταθλήτρια ομάδα. Νομίζω ότι έχω τα εργαλεία που μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε».

Και είχε δίκιο ο Γιανγκ. Η χρονιά μπορεί να είναι μεταβατική για τους Λέικερς, αλλά εκείνος παρέα με τον Ράσελ κάνουν σπουδαία πράγματα εντός παρκέ.

Οι γκρίνιες και οι διαφωνίες ανήκουν στο παρελθόν και οι Λέικερς έχουν βρεθεί σε νέο δρόμο.

Ο Γιανγκ με τον Ράσελ είναι οι πρωταγωνιστές τους και ειδικά ο δεύτερος θέτει τον πήχη πολύ ψηλά τονίζοντας επανειλημμένα ότι θέλει σε κάποια χρόνια να στεφθεί πρωταθλητής με τους «Λιμαναθρώπους».

Μένει να δούμε αν τα σκάνδαλα θα μείνουν μακριά από τους Λέικερς και οι δύο… καμένοι θα είναι εκείνοι που όντως θα ξεκινήσουν την ανάκαμψη για την κορυφή του ΝΒΑ.

 

Τελευταία Νέα