Τα do και τα don't στο μακιγιάζ των ρεβεγιόν!

Gazzetta team
Τα do και τα don't στο μακιγιάζ των ρεβεγιόν!

bet365

Τα ρεβεγιόν έφτασαν. Οι κυρίες της παρέας αγχώθηκαν για την προετοιμασία εξόδου! Το G-Weekend σας βγάζει από την δύσκολη θέση αφού βρήκε την ειδικό και σας συμβουλεύει!

Ένα καλό μακιγιάζ είναι το 60% μιας εξαιρετικής εμφάνισης. Ένα κακό μακιγιάζ μπορεί να... διαλύσει τα πάντα. Να σας χαλάσει την βραδιά. Κρίμα να συμβεί αυτό, ειδικά όταν πρόκειται για μια special νύχτα όπως είναι το Χριστουγεννιάτικο ρεβεγιόν ή αυτό της παραμονής Πρωτοχρονιάς. Όμως κυρίες μου, του... G-Weekend τα παιδιά πριν πεινάσετε μαγειρεύουν. Για να μην σας χαλάσει μια βραδιά που περιμένετε τόσο καιρό, η καταξιωμένη make up artist και ιδιοκτήτρια της σχολής make up concepts academy κυρία Βλασίδου Μαριάννα δέχτηκε πρόθυμα να μοιραστεί μαζί σας τα... πρέπει και τα δεν πρέπει του μακιγιάζ!

«Mέρες γιορτινές. Χαράς, αγάπης, λάμψης και ευκαιρίας για να ξεφύγουμε λίγο από την γκρίζα καθημερινότητα. Οι προσκλήσεις για πάρτι, εξόδους, φιλανθρωπικά γκαλά, γιορτές είναι πολλές και ίσως και καθημερινές. Τα ρεβεγιόν των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς φυσικά είναι αυτά που ξεχωρίζουν. Είναι οι βραδιές που μια κομψή γυναίκα συγκεντρώνει τα βλέμματα. Για τον λόγο αυτό το πρόσωπο πρέπει να λάμπει. Να δείχνει όμορφο, ξεκούραστο, φρέσκο κι εντυπωσιακό! Στην προσπάθεια μας να καταφέρουμε αυτό δεν είναι λίγες οι φορές που δυστυχώς το αποτέλεσμα είναι το αντίθετο. Υπάρχει μια προϋπόθεση που είναι απαραίτητη και ισχύει για κάθε ηλικίας γυναίκα. Είναι η γνώση της δομής του προσώπου, τα χαρακτηριστικά και τι ακριβώς ταιριάζει σε αυτό.

ΣΤΟΧΟΣ ενός επιτυχημένου μακιγιάζ είναι κυρίως να κρύψουμε τις όποιες ατέλειες και να τονίσουμε τα δυνατά και όμορφα σημεία μας. Λίγο πριν λοιπόν βρεθείτε σε κάποιο ρεβεγιόν για να ανταλλάξετε ευχές, παραθέτω μερικές απλές συμβουλές για να αποφύγουμε τα λάθη στο μακιγιάζ!

DON'T

  1. Αποφεύγουμε τα glitter και τις υπερβολές γενικά.

  2. Όχι στις υπερβολικά γυαλιστερές σκιές όταν έχουμε κουρασμένα ή πρησμένα μάτια.

  3. Όχι στα highlights αν έχουμε στρογγυλό πρόσωπο με μάγουλα ή λιπαρό δέρμα με προβλήματα.

  4. Μακριά από τετραγωνισμένα και πολύ τονισμένα φρύδια που μας κάνουν να δείχνουμε σαν... κακιές μάγισσες!

  5. Υπερβολικά τονισμένα εκτός του περιγράμματος χείλη και με διαφορετικό χρώμα μολύβι από το κραγιόν. Μεγάλο λάθος...

  6. Μακριά από θεατρικά eye liner, εκτός εάν είστε... γκουρού του μακιγιάζ!

  7. Όχι στα κακόγουστα extension βλεφαρίδων. Παν μέτρον άριστον!

DO

  1. Λέμε ΝΑΙ στα κόκκινα χείλη. Υπάρχει το σωστό κόκκινο για κάθε γυναίκα.

  2. Γήινες αποχρώσεις στα μάτια είναι μια safe επιλογή και δεν αγριεύει το βλέμμα!

  3. Σωστή περιποίηση του δέρματος με peeling και ενυδατώσεις. Δεν υπάρχει τίποτα χειρότερο από ένα αφυδατωμένο δέρμα.

  4. Εμπιστευτείτε έναν ειδικό για το σχήμα των φρυδιών σας.

  5. Κρατήστε απαλά και λεία τα χείλη σας με ένα καλό προϊόν περιποίησης.

  6. Τα glossy χείλη επέστρεψαν! Ειδικά στις εορταστικές εξόδους επιβάλλεται!

  7. Διαλέξτε έναν καλό επαγγελματία make up artist και ζητήστε να σας κάνει ένα προσωπικό σεμινάριο. Ζητούμενο είναι να μάθετε τι σας πηγαίνει και παράλληλα να σας μάθει τον τρόπο να το κάνετε μόνες σας.

  8. Οι ψεύτικες βλεφαρίδες είναι μια καλή πρόταση για να τονίσετε το βλέμμα σας. Αρκεί να διαλέξετε με φυσική τρίχα κι αυτές που ταιριάζουν σε εσάς».

Ακολουθήστε τις παραπάνω συμβουλές και ένα είναι το σίγουρο. Μόνο κερδισμένες θα βγείτε... Χρόνια Πολλά και καλά να περάσετε!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα