Οι οπαδοί παίζουν μπάλα για... #HELP_PENNY!

Gazzetta team
Οι οπαδοί παίζουν μπάλα για... #HELP_PENNY!

bet365

Πλέον έχει γίνει θεσμός. Για την 5η σερί χρονιά οι φίλοι της Λάτσιο στην Ελλάδα, οι Lazialistas Greco διοργανώνουν με αφορμή τις Άγιες μέρες των Χριστουγέννων φιλανθρωπικό τουρνουά ποδοσφαίρου και καλούν τους πάντες να ανταποκριθούν στον ιερό σκοπό!

Αυτή την φορά είναι η μικρή Πέννυ που έχει την ανάγκη όλων για έμπρακτη στήριξη! Η μικρούλα που οσηλεύεται στην ογκολογική μονάδα Παίδων Αγία Σοφία και η βοήθεια κρίνεται απαραίτητη τόσο προς την ίδια όσο και προς την οικογένειά της που βιώνει δύσκολες καταστάσεις! ,Πέρα από την οικονομική βοήθεια, όποιος είναι σε θέση να προσφέρει και γαλα Noulac Kid, αλλά και Pumpers no4.

Το gazzetta που με κάθε τρόπο στηρίζει το συγκεκριμένο τουρνουά, πόυ γίνεται για 5η συνεχή χρονιά, καλεί τους πάντες να δώσουν το παρών και να συνεισφέρουν την Κυριακή (18/12) στο Soccerino Renti (Μπιχάκη 33) από τις 10 το πρωί.Το συμβολικό πόσό εισόδου είναι απο 1 ευρώ. Τα club που θα πάρουν μέρος στο τουρνουά είναι τα εξής:

Πανελλήνια λέσχη φίλων Arsenal

Chelsea Hellenic Club

Πανελλήνια λέσχη φίλων Liverpool

Leicester City Hellenic Supporters Club

Manchester United Greek supporters club

Aston Villa Hellenic Supporters

Atletico de Μadrid Hellenic Supporters

Club Penya Barcelonista d'Atenes

Hellenic Rangers Supporters Club

Lazialistas Greco

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα