10 παιχνίδια που δεν φέρνει πια... ο Άγιος Βασίλης!

Μιχάλης Τσαμπάς
10 παιχνίδια που δεν φέρνει πια... ο Άγιος Βασίλης!

bet365

Σε περασμένες δεκαετίες έκαναν θραύση. Τώρα πια αυτά τα δώρα αποτελούν μια γλυκιά ανάμνηση! Το G-Weekend σας τα παρουσιάζει...

Έφτασε και ο Δεκέμβριος. Ο πιο καλός μήνα για τα παιδιά. Κάποτε ήταν και για τους μεγάλους αφού περίμεναν και τον 13ο μισθό, αλλά σε εποχές μνημονίου αυτά ξεχάστε τα...

Τα παιδιά όμως δεν ξέρουν ούτε από μνημόνια, ούτε από ΕΝΦΙΑ, ούτε από τέλη κυκλοφορίας, ούτε από εφορία. Έχουν χρόνο μπροστά τους για να τα μάθουν. Τώρα το μόνο που τους νοιάζει είναι το παιχνίδι και η περίοδος των Χριστουγέννων είναι η καλύτερη για αυτά.

Τα δώρα τα περιμένουν. Είτε τα αγοράζουν στα... ίσια οι γονείς, είτε υπάρχει η πίστη πως ο Άγιος Βασίλης θα μπει από την καμινάδα και θα βάλει στην κάλτσα κάτω από το δέντρο το παιχνίδι που το ζητήθηκε στο γράμμα που έφτασε στο μακρινό Ροβανιέμι. Το χωριό του...

Όλες αυτές τις δεκαετίες ο συμπαθής αυτός παππουλάκος με την μακριά άσπρη γενειάδα, τα κόκκινα ρούχα, το έλκυθρο και τους ταράνδους έχει φέρει εκατομμύρια δώρα σε όλα τα παιδιά!

Συνήθως, ανάλογα και με την εποχή τα... αιτήματα που υπάρχουν στα γράμματα είναι διαφορετικά. Παιχνίδια που στο παρελθόν έκαναν θραύση και ανάγκαζαν τον Άγιο Βασίλη σε... sold out, πλέον δεν κυκλοφορούν καν στην αγορά.

Κι αν μερικά από αυτά κόντρα στα σημεία των καιρών υπάρχουν ακόμη στα ράφια από κάποια συνοικιακά παιχνιδάδικα μάλλον είναι σκονισμένα και απλά έχουν συμβιβαστεί με την μοίρα τους.

Το Gazzetta Weekend, παρουσιάζει 10 παιχνίδια που κάποτε... έγραφαν ιστορία, ήταν αντικείμενα του πόθου για τα μικρά παιδιά και προβεβλημένα στις διαφημίσεις την περίοδο των εορτών, αλλά που σήμερα... αγνοείται η τύχη τους!

ΦΩΤΕΙΝΟΣ ΠΑΝΤΟΓΝΩΣΤΗΣ

ΜΑΝΤΕΨΕ ΠΟΙΟΣ

ΚΟΥΚΛΑ ΒΙ ΒΙ ΒΟ

ΠΕΙΝΑΣΜΕΝΟΙ ΙΠΠΟΠΟΤΑΜΟΙ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΑΚΙ ΜΕ ΕΛΑΤΗΡΙΑ

ΝΤΟΜΙΝΟ

ΚΑΣΤΡΑ ΚΑΙ ΠΟΛΙΟΡΚΗΤΕΣ

ΠΙΓΚΟΥΙΝΟΙ

ΣΟΥΖΑΚΙΑ

ΜISTER POP

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα