Η αγάπη για τα παιδιά! Στην πράξη...

Η αγάπη για τα παιδιά! Στην πράξη...

Αυτό το Σαββατοκύριακο αφήνουμε λίγο στην άκρη τηλεόραση και ποδόσφαιρο και δείχνουμε την αγάπη μας στα παιδιά! Ειδικότερα σε αυτά που το έχουν μεγαλύτερη ανάγκη. Με πράξεις... 

Επιμέλεια:

Οδεύοντας προς τα Χριστούγεννα και τις ημέρες αγάπης και προσφοράς, το 17ο Χριστουγεννιάτικο Bazaar  του σωματείου «Οι Φίλοι του Παιδιού» ανοίγει τιςε πύλες του, αυτό το Σαββατοκύριακο ( 26 και 27 Νοεμβρίου).

Τόπος διεξαγωγής του Bazaar είναι το Helexpo στο Μαρούσι και τα ωράρια λειτουργίας είναι από τις 10:00 το πρωί έως και τις 20:00 το βράδυ. Χαρακτηριστική είναι η συμμετοχή πρεσβειών από όλο τον κόσμο με ειδικά διαμορφωμένα περίπτερα όπου θα διαθέτουν παραδοσιακά προϊόντα των χωρών τους (υφάσματα, διακοσμητικά αντικείμενα, φαγητά κ.λπ.).Παράλληλα θα υπάρχουν πάγκοι με δώρα, βιβλία, δίσκους, παιχνίδια,  αξεσουάρ και ρούχα.

Τα έσοδα του bazaar θα διατεθούν για τον Παιδικό Σταθμό και το φιλανθρωπικό έργο του σωματείου.

Πληροφορίες: 210 7293404 & 210 7215901, email: info@filoipediou.gr

Διεύθυνση: Helexpo, Λ. Κηφισίας 39

Επόμενα Άρθρα

Ναταλία, σαν το παλιό καλό κρασί! (pics)

Ναταλία, σαν το παλιό καλό κρασί! (pics)

Συνεχίζει να εντυπωσιάζει! Όσα χρόνια και αν έχουν περάσει η Ναταλία Δραγούμη παραμένει το ίδιο εντυπωσιακή και έχει την δυνατότητα να μας καθηλώνει!

Η γκολάρα που έγινε viral! (vid)

Η γκολάρα που έγινε viral! (vid)

Γκολάρα στο 94'. Διπλό στην Ιταλία κόντρα σε μια σπουδαία ομάδα όπως η Φιορεντίνα. Βήμα πρόκρισης. Ε, δεν είναι δύσκολο να βρεθεί το viral βίντεο της εβδομάδας.