Ό,τι καλύτερο μετά το Ακρόπολις!

Ό,τι καλύτερο μετά το Ακρόπολις!

Το Gymkhana GRiD έλαβε χώρα για πρώτη φορά στην Ελλάδα και ειλικρινά ήταν ό,τι καλύτερο είδαμε σε παγκόσμιο επίπεδο μηχανοκίνητου αθλητισμού στη χώρα μας, μετά το Ράλι Ακρόπολις. Το G-Weekend Journal κάνει ένα... resume με τα όσα έγιναν στον Μαραθώνα.

Επιμέλεια:

Το Ράλι Ακρόπολις είναι το μεγαλύτερο διεθνές μηχανοκίνητο σπορ που είχε ποτέ η χώρα μας, όμως από πέρυσι έχουμε περάσει και σε άλλο επίπεδο και βλέπουμε μερικά ακόμα ωραία events επί ελληνικού εδάφους. Πέρυσι, για παράδειγμα, ήρθε για πρώτη φορά το Red Bull X-Fighters (θα πείτε ότι κι αυτό ήταν φοβερό, αλλά δεν το συγκρίνουμε, με δεδομένο ότι ήταν στους δύο τροχούς) και έγινε... χαμός.

Φέτος ήταν σειρά του Gymkhana GRiD να διεξαχθεί στην πιο όμορφη χώρα του κόσμου, την Ελλάδα. Ο Κεν Μπλοκ ήξερε ότι θα γινόταν... πανικός και γι' αυτό επέλεξε την Ελλάδα, ώστε να γίνουν οι τελικοί του Gymkhana GRiD European Gaunlet. Μαζί του και ο Πέτερ Σόλμπεργκ, αρκετοί Έλληνες, που θα μπορούσαν να πετύχουν περισσότερα, καθώς και ο... τρελός Τέρι Γκραντ και οι υπόλοιποι.

Η αλήθεια είναι ότι όλοι το... καταχαρήκαμε, ειδικά όσοι βρεθήκαμε στον Μαραθώνα να το ζήσουμε από κοντά, οπότε ας κάνουμε ένα... resume με τα όσα έλαβαν χώρα εκεί μέσω του G-Weekend Journal. Όλα ξεκίνησαν την Πέμπτη 27 Οκτωβρίου, όταν έλαβε χώρα η συνέντευξη Τύπου και η συνοδήγηση, η οποία ομολογώ ότι ήταν... όλα τα λεφτά!

Βέβαια, για να είμαστε ακριβείς, πρώτα έγινε η συνοδήγηση, μετά η συνέντευξη Τύπου και ακολούθησαν οι συνεντεύξεις one to one, με τον Πέτερ Σόλμπεργκ να μας λέει λίγα λόγια (όσα προλάβαμε είναι η αλήθεια διότι ήμασταν πολλοί δημοσιογράφοι και υπήρχε λίγος χρόνος, ώστε οι ερωτήσεις από τα ελληνικά μέσα να γίνουν από κοινού στον Νορβηγό) για τις δυσκολίες ενός τέτοιου αθλήματος.

Η Παρασκευή (28/10) ήταν κενή μέρα για να έχουμε το... ορεκτικό το Σάββατο (29/10). Εκεί ήταν που πήραμε μία πρώτη γεύση, καθώς διεξήχθησαν τα προκριματικά, με το ελληνικό στοιχείο να είναι έντονο, ενώ το απόγευμα σειρά πήρε το σόου του Κεν Μπλοκ. Ωστόσο, το καλύτερο ήταν το... κυρίως πιάτο την Κυριακή (30/10).

Μάχες... σώμα με σώμα για την πρόκριση σε προημιτελικά, ημιτελικά και τελικό, αλλά και στον μικρό τελικό και στον τελικό. Πάντως, ο Κεν Μπλοκ απογοήτευσε λίγο τους οπαδούς του, καθώς ήρθε τέταρτος, γι' αυτό άλλωστε και ξενέρωσε. Από τη μεριά του, ο Πέτερ Σόλμπεργκ τα έκανε όλα τέλεια, δεν άφησε περιθώρια στους αντιπάλους του και πανηγύρισε τη νίκη σε μία χώρα, όπου έχει πολλούς φαν από τότε που έτρεχε στο WRC (γι' αυτό και κάποιοι χαρήκαμε «λίγο» παραπάνω τη νίκη του).

Αυτά, λοιπόν, έγιναν στο πρώτο Gymkhana GRiD επί ελληνικού εδάφους και ελπίζουμε να δούμε ξανά ένα τέτοιο υπέροχο event στη χώρα μας. Μπείτε ξανά στην ειδική ενότητα του Gymkhana και θυμηθείτε τα όσα έγιναν, όπως τα κάλυψε το gazzetta.gr με πλούσιο φωτογραφικό υλικό και βίντεο.

Επόμενα Άρθρα

In a relationship with Football Manager 17!

In a relationship with Football Manager 17!

Οι παλιές αγάπες πάνε στον παράδεισο! Στην 18ή του θητεία ως «προπονητής» ο Νίκος Αθανασίου... κάηκε στο νέο Football Manager και σας το παρουσιάζει στο Gazzetta Weekend Journal με μπόνους το...

Ζlatan, ένα... παράξενο παιδί που έγινε σταρ!

Ζlatan, ένα... παράξενο παιδί που έγινε σταρ!

Το Gazzetta Weekend Journal παρακολούθησε την ταινία «Βecoming Zlatan» και γράφει για τις σκέψεις και την συμπεριφορά του Σουηδού που είχε ξεκάθαρο στόχο από μικρό παιδί να γίνει star!