Από τα ταξί στις στάχτες!

Από τα ταξί στις στάχτες!

Η εβδομάδα που πέρασε είχε όχι ένα, αλλά δύο θέματα που έγιναν viral αφού... κέρδισαν τα κλικ του κοινού! Δυστυχώς αμφότερα με... παραθλητικό περιεχόμενο! 

Επιμέλεια:

Συγκεκριμένα η... μετά ντέρμπι «αιωνίων» ποδοσφαιρική και όχι μόνο επικαιρότητα όπως φαίνεται από τις προτιμήσεις των αναγνωστών κινήθηκε γύρω από δύο θέματα. Το ένα είναι ο τρόπος με τον οποίο αποχώρησαν οι παίκτες του Παναθηναϊκού μετά από την «με κάτω τα χέρια» ήττα στο Φάληρο από τον Ολυμπιακό! Τα ταξί που τους μετέφεραν μέσα στην νύχτα ήταν μια... δυνατή εικόνα και το ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ βίντεο του gazzetta έκανε θραύση!

Από κει και πέρα φυσικά και θέμα της εβδομάδας είναι ο εμπρησμός στο σπίτι του μέλους της ΚΕΔ, Γιώργου Μπίκα.

Η... στην κυριολεξία σπίθα που έπεσε ώστε για πολλοστή φορά την τελευταία διετία να διακοπεί το πρωτάθλημα. Ένα θέμα που είναι ακόμη βασικό σε όλα τα μέσα ενημέρωσης και φυσικά... σαρώνει τα κλικ!

 

Επόμενα Άρθρα

Από ερασιτέχνης μαραθωνοδρόμος στους Ολυμπιακούς!

Από ερασιτέχνης μαραθωνοδρόμος στους Ολυμπιακούς!

Σαββατοκύριακο Μαραθωνίου και το Face Control δίνει... βήμα στον Μιχάλη Καλομοίρη! Για το δρομικό κίνημα είναι ότι και η Σταχτοπούτα του παραμυθιού για ένα μικρό κοριτσάκι! Μας μιλάει για όλα και...

Η Φαίη είναι και πάλι ελεύθερη... (pics)

Η Φαίη είναι και πάλι ελεύθερη... (pics)

Η είδηση της εβδομάδας είναι ο χωρισμός της Φαίης Σκορδά με τον Γιώργο Λιάγκα και όπως είναι λογικό, το G-Weekend Journal δεν θα μπορούσε να μην ασχοληθεί με την πανέμορφη...