Έτοιμοι για την υπέρβαση τίτλου στον Παναθηναϊκό

Έτοιμοι για την υπέρβαση τίτλου στον Παναθηναϊκό

Φώτης Καρακούσης
Έτοιμοι για την υπέρβαση τίτλου στον Παναθηναϊκό

bet365

Με εντολή του Δημήτρη Γιαννακόπουλου οι «πράσινοι» είναι έτοιμοι να αποκτήσουν έναν ξένο ακραίο προκειμένου να μπουν δυνατά στην διεκδίκηση του τίτλου.

Ο φετινός Παναθηναϊκός μπορεί να αγωνίζεται με τρεις ξένους όταν οι βασικοί του αντίπαλοι έχουν τέσσερις, αλλά έχει καταφέρει να βρίσκεται στην 2η θέση ισόβαθμος με τον ΠΑΟΚ και μόλις 2 βαθμούς πίσω από τον Ολυμπιακό. Οι «πράσινοι» από την αρχή που ανέλαβε τα ηνία του Ερασιτέχνη ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος έχουν ξεκαθαρίσει πως ο βασικός στόχος είναι η οικονομική εξυγίανση όχι μόνο του συγκεκριμένου τμήματος, αλλά συνολικά της «μάνας του λόχου», ωστόσο ο ισχυρός άνδρας του Ερασιτέχνη βλέποντας την ομάδα του Δημήτρη Ανδρεόπουλου να είναι έτοιμη για το κάτι παραπάνω, αποφάσισε να κάνει την υπέρβαση.

Μια υπέρβαση που θα γίνει με την απόκτηση ενός ακόμα ξένου που θα είναι στην θέση του ακραίου και που θα είναι ικανή να κάνει το «τριφύλλι» αν όχι φαβορί, σίγουρα ισάξιο διεκδικητή τίτλων με του Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ που μονοπωλούν τις κατακτήσεις τα προηγούμενα χρόνια. Οι κινήσεις είναι να γίνουν άμεσα, με τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού να δίνουν στον Δημήτρη Ανδρεόπουλο την ευκαιρία να μπορέσει να γίνει η υπέρβαση.

 

VOLLEY LEAGUE Τελευταία Νέα