Ντίνος: «Ο Γιαννακόπουλος είναι ο ηγέτης που εμπνέει»

Ντίνος: «Ο Γιαννακόπουλος είναι ο ηγέτης που εμπνέει»

Gazzetta team
Ντίνος: «Ο Γιαννακόπουλος είναι ο ηγέτης που εμπνέει»

bet365

Ο Γενικός Διευθυντής του Παναθηναϊκού Αθλητικού Ομίλου Σταύρος Ντίνος ναναφέρθηκε στα όσα έχουν γίνει ως τώρα στην ομάδα αλλά και τα μελλοντικά σχέδια των «πρασίνων» μετά και την ίδρυση του τμήματος Ποδηλασία Παναθηναϊκού ΑμεΑ.

Οι δηλώσεις του Alpha989:

«Σε αυτόν τον ενάμιση χρόνιο πιστεύουμε ότι έχουμε κάνει πολλά έχουμε φτιάξει πολύ καλές ομάδες, έχουμε γεμίσει τα γήπεδα, έχουμε αθλητές που θέλουν να παίζουν και δεν θέλουν να ψάχνουν τα λεφτά τους, έχουμε εκπροσώπηση παντού, έχουμε κάνει μεγάλα event όπως στην κολύμβηση να αναδιοργανώσουμε τις ακαδημίες. Στόχος μας επίσης ήταν να φτιάξουμε τις εγκαταστάσεις της Λεωφόρου Αλεξάνδρας. Όλοι όσοι έχουν προσπαθήσει να φέρουμε τον Παναθηναϊκό εκεί που πρέπει είμαστε περήφανοι για την δημιουργία του Παναθηναϊκού ΑμεΑ και για την ίδρυση των τμημάτων» είπε αρχικά ο Ντίνος για να προσθέσει: «Παραλάβαμε ένα χάος αλλά δεν διστάσαμε να το φτιάξουμε ειδικά με το ΑμεΑ γιατί με τη χαρά που ζούμε κάθε φορά στο βοηθητικό του ΟΑΚΑ δεν περιγράφεται με τίποτα. Δεν μου αρέσει να μιλάμε για επιτυχίες, γιατί η ενασχόληση με τον αθλητισμό παρά τις δυσκολίες είναι επιτυχία»

Από εκεί και πέρα ο Σταύρος Ντίνος ανέφερε: «Εχθρός του καλού είναι το καλύτερο. Επειδή παραλάβαμε πολλές δυσκολίες σε όλους τους τομείς και έπρεπε να τρέξουμε. Η προσπάθεια αυτή είναι μαραθώνιος και όχι 100 μέτρα. Όταν πας πιο αργά στην κορυφή το κάνεις με σταθερά βήματα και μένεις εκεί. Παραλάβαμε ένα χάος με μια διοίκηση πρωτοδικείου, χωρίς εκπροσώπηση από πουθενά, χωρίς γραφεία. Ξεκίναγε όλο από το μηδέν και θα έπρεπε να ακουμπήσεις τα πάντα». Ο Γενικός Διευθυντής του Παναθηναϊκού Αθλητικού Ομίλου δεν θα μπορούσε να μην σταθεί στην προσπάθεια που κάνει ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος προκειμένου η ομάδα να επιστρέψει εκεί που ανήκει: «Χωρίς αυτόν δεν θα γινόταν τίποτα. Ο ηγέτης που θες να πας από πίσω και να ακολουθήσεις για να έρθουν επιτυχίες για τον Παναθηναϊκό και εμπνέει όλους μας».

Συνεχίζοντας ο Ντίνος ανέφερε: «Δεν μπορείς να διαλέξεις. Χρειάζεται και τους τίτλους και τα παιδιά και τις ακαδημίες της ομάδας. Ο κόσμος έχει αγκαλιάσει αυτή την προσπάθεια στο μέτρο του δυνατού. Όταν κάτι δεν έχει την προβολή δεν είναι τόσο διαδεδομένο». Για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο μπάσκετ γυναικών τόνισε: «Αισιοδοξώ ότι όλα θα κυλήσουν ομαλά αν ο Ολυμπιακός κάνει αυτά που κάνουμε και εμείς όλα θα πάνε καλά. Νομίζω ότι έβαλε μπουρλότο η αστυνομία στο βόλεϊ ανδρών. Όποια διοίκηση θέλει να διεξαχθεί ένα παιχνίδι στις τέσσερις γραμμές πρέπει να κάνει αυτό που πράττουμε και εμείς. Και με τα απρόοπτα που υπάρχουν προσπαθούμε να διατηρούμε την ψυχραιμία μας. Υπάρχει μεγάλη τεχνογνωσία όπως αυτή της ΚΑΕ πλέον».

O Σταύρος Ντίνος δεν θα μπορούσε να μην σταθεί στο PAO Alive και στον Βοτανικό λέγοντας:«Είναι η μοναδική λύση. Είναι το γεγονός που θα αλλάξει την μοίρα του Παναθηναϊκού. Μια λύση δίκαιη καθώς όλες οι ομάδες το έχουν κάνει. Θέλω να είμαι πάρα πολύ αισιόδοξος και έχει έρθει η στιγμή ο Παναθηναϊκός να λύσει το γηπεδικό θέμα». Τέλος υποστήριξε: «Από του χρόνου ειδικά στα δυο βόλεϊ θα μπορούμε να μιλάμε για πρωταθλητισμό μιας και θα έχει μειωθεί το χρέος του συλλόγου και θα μπορούμε να δίνουμε τα λεφτά που πρέπει στους αθλητές».

 

VOLLEY LEAGUE Τελευταία Νέα