Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός 2-3: Βουλκίδης όπως Φιλίποφ (vids)

Φώτης Καρακούσης
Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός 2-3: Βουλκίδης όπως Φιλίποφ (vids)

bet365

Απίστευτος ο Θοδωρής στο ντέρμπι του Παναθηναϊκού με τον Ολυμπιακό, με τον κεντρικό των «ερυθρολεύκων» να κερδίζει στο τάι μπρέικ 4 συνεχόμενους άσους, θυμίζοντας τον Γιούρι Φιλίποφ όταν κέρδιζε 6 συνεχόμενους στον αγώνα Παναθηναϊκός-Ορεστιάδα.

Ένα ντέρμπι... αιωνίων έχει πολλούς πρωταγωνιστές, ειδικά το τελευταίο που χρειάστηκε το τάι μπρέικ για να βγει ο νικητής. Ο Ολυμπιακός ήταν αυτός που κατάφερε να πάρει τη νίκη στον Άγιο Θωμά κόντρα στον Παναθηναϊκό, με τον Θοδωρή Βουλκίδη να κάνει τον αγώνα της καριέρας του. Ο 23χρονος κεντρικός των «ερυθρολεύκων» δεν είναι το ότι κέρδισε συνολικά 14 πόντους, αριθμός έτσι και αλλιώς μεγάλος για κεντρικό.

Το εντυπωσιακό για τον πρώην κεντρικό του Φοίνικα, είναι πως ουσιαστικά το τάι μπρέικ το πήρε μόνος του. Συγκεκριμένα πήγε στο σερβίς στο 8-10 και με τέσσερις συνεχόμενους άσους έκανε το 8-14. Για να είμαστε σωστοί οι άσοι ήταν πέντε, καθώς και το επόμενο σερβίς του ήταν μέσα, αλλά το var δεν το έδειξε καθαρά, οπότε μέτρησε η πρώτη απόφαση διαιτητή. Αλλά έτσι και αλλιώς οι τέσσερις συνεχόμενοι άσοι, ειδικά σε τόσο μεγάλης σημασίας ματς είναι κάτι εντυπωσιακό.

Ο Βουλκίδης θα λέγαμε πως ντύθηκε Γιούρι Φιλίποφ (ίσως ο μεγαλύτερος παίκτης που έχει περάσει, σε προσφορά πάντα, από την χώρα μας), ο οποίος τον Απρίλιο του 1996 και στην αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με την Ορεστιάδα είχε κερδίσει 6 συνεχόμενους άσους. Θαυμάστε και τους δύο στα βίντεο που ακολουθούν.

 

VOLLEY LEAGUE Τελευταία Νέα