ΠΑΟΚ-Εθνικός Αλεξανδρούπολης για την 6η αγωνιστική

ΠΑΟΚ-Εθνικός Αλεξανδρούπολης για την 6η αγωνιστική

Gazzetta team
ΠΑΟΚ-Εθνικός Αλεξανδρούπολης για την 6η αγωνιστική

bet365

Ο ΠΑΟΚ θα υποδεχτεί τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης τρεις ημέρες μετά τη νίκη επί του Ολυμπιακού στο Λιγκ Καπ Νίκος Σαμαράς που όμως δεν του έδωσε την πρόκριση στους τελικούς. (PAOK Sports Arena, 6η αγωνιστική, 8/12, 19.00, Διαιτητές: Δανιηλίδου, Αβραμίδης)

Θεωρητικά ο ΠΑΟΚ έχει εύκολο έργο και ο Κώστας Δεληκώστας έχει πρώτης τάξεως ευκαιρία να δώσει συμμετοχές σε όλους τους παίκτες του ενόψει μάλιστα και των ευρωπαϊκών υποχρεώσεων και τη δύσκολη αποστολή στην Ουκρανία για τον αγώνα της Τετάρτης στο Λβιβ με την Barkom-Kazhany LVIV (11/12, 19.00 τοπική) στον πρώτο αγώνα του CEV Cup.

Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ Κώστας Δεληκώστας είπε: «Δεν υποτιμούμε κανέναν αντίπαλο. Σεβόμαστε τον Εθνικό και την ιστορία του. Μπαίνουμε σε μία δύσκολη περίοδο μέχρι τα Χριστούγεννα και όλοι είμαστε έτοιμοι για δύσκολους αγώνες και δύσκολες μετακινήσεις. Η ομάδα παίζει καλά και ανεβαίνει συνεχώς. Περιμένω βελτίωση και άνοδο και στα επόμενα παιχνίδια».

Ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης ταξιδεύει στη Θεσσαλονίκη για να πάρουν οι παίκτες του άλλη μία καλή εμπειρία.

Ο προπονητής του Εθνικού Γιώργος Ανδραβίζος είπε: «Κάθε ματς είναι και μία πρόκληση. Δεν έχουμε την πολυτέλεια να περιμένουμε βαθμούς, αλλά μπορούμε να δοκιμάσουμε τις δυνάμεις μας με ένα φαβορί του τίτλου ώστε να νέα παιδιά να πάρουν περισσότερες εμπειρίες».

Ο ΠΑΟΚ μετράει 10-0 σερί σε αναμετρήσεις πρωταθλήματος με τον Εθνικό. Σε 34 αγώνες πρωταθλήματος ο ΠΑΟΚ προηγείται του Εθνικού με 28-6 νίκες.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

VOLLEY LEAGUE Τελευταία Νέα