Oι παίκτες του ΠΑΟΚ απαντούν για μπανάνες και κλείδωμα αποδυτηρίων!

Oι παίκτες του ΠΑΟΚ απαντούν για μπανάνες και κλείδωμα αποδυτηρίων!

Φώτης Καρακούσης
Oι παίκτες του ΠΑΟΚ απαντούν για μπανάνες και κλείδωμα αποδυτηρίων!

bet365

Ο αρχηγός του ΠΑΟΚ, Θάνος Τερζής μιλάει στο gazzetta.gr και απαντάει στις καταγγελίες των Κουβανών για τις μπανάνες, αλλά και το κλείδωμα των αποδυτηρίων.

Από την Τρίτη το απόγευμα που ανέβηκε η συνέντευξη των Άλμπο και Σαντοβάλ στο gazzetta.gr, υπήρξαν αντιδράσεις, καθώς οι δύο Κουβανοί είπαν πολλά, τα οποία είχαν το δικό τους ξεχωριστό ενδιαφέρον. Πράγματα για τα οποία είναι δεδομένο πως θα απαντήσει και σύντομα το ΤΑΑ, αλλά και πράγματα που έχουν να κάνουν και με τους συμπαίκτες τους.

Για να είμαστε ακριβείς κανείς από τους Κουβανούς δεν κατηγόρησε τους πρώην πλέον συμπαίκτες του, αλλά υπήρξαν δύο σοβαρές καταγγελίες, αυτή με τις μπανάνες που καλούνταν να φέρουν μόλις αργούσαν στην προπόνηση και αυτή με τα κλειδωμένα αποδυτήρια που έβρισκαν μόλις έφταναν πέντε λεπτά πριν την έναρξη της προπόνησης.

Το gazzetta.gr δεν θα μπορούσε να μην ζητήσει την άποψη των παικτών του ΠΑΟΚ για τις συγκεκριμένες καταγγελίες. Στα υπόλοιπα αρμόδια να απαντήσει είναι η διοίκηση και σίγουρα θα το κάνει, αλλά στα θέματα αυτά, οι παίκτες ήταν αυτοί που έπρεπε να πουν τι ακριβώς συμβαίνει, καθώς όπως αναφέραμε οι καταγγελίες είναι σίγουρα ιδιαίτερα σοβαρές.

Εμείς μιλήσαμε με τον αρχηγός των «ασπρόμαυρων», Θάνο Τερζή, ο οποίος ήταν ξεκάθαρος πως σε καμία περίπτωση δεν υπήρξε ρατσιστική συμπεριφορά. Ο έμπειρος πασαδόρος αναφέρθηκε και στις δύο διαφορετικές περιπτώσεις ξεχωριστά.

«Όποιος καθυστερεί μπανάνες, όποιος γιορτάζει γλυκά»

Θάνο οι Άλμπο και Σαντοβάλ στην συνέντευξη που μας παραχώρησαν έκαναν λόγο για ρατσιστική συμπεριφορά, επειδή όταν αργούσαν έπρεπε να φέρουν μπανάνες, ενώ άλλοι συμπαίκτες τους γλυκά. Τι ισχύει;

«Δεν υπάρχει καμία ρατσιστική συμπεριφορά, αλλά εσωτερικός κανονισμός της ομάδας, ο οποίος γράφει πως [οποιος καθυστερήσει στην προπόνηση για λίγα λεπτά φυσικά φέρνει μπανάνες γιατί είναι ένα φρούτο που τρώνε οι αθλητές. Αυτό μάλιστα έχει καθιερωθεί πάρα πολλά χρόνια και φέτος έχει συμβεί άλλες τρεις-τέσσερις φορές με άλλους συμπαίκτες, ενώ γλυκά φέρνουν όσοι έχουν γενέθλια και γιορτή. Όποιος αργήσει δεύτερη φορά φέρνει χρήματα για να πάρουμε σαμπουάν και αφρόλουτρα στα ντους και την τρίτη πάνε να μιλήσουνε με την διοίκηση. Πραγματικά αυτό ισχύει με όλους τους παίκτες εδώ και πολλά χρόνια και δεν υπάρχει κάτι παραπάνω»

«Τα αποδυτήρια τα κλειδώνουν οι παίκτες γιατί πέντε λεπτά πριν την έναρξη είμαστε στο γήπεδο»

Εκτός από τις μπανάνες και τα γλυκά, οι δύο Κουβανοί μας είπαν πως έφταναν πέντε λεπτά πριν την έναρξη της προπόνησης στο γήπεδο και τα αποδυτήρια ήταν κλειδωμένα. Τι ακριβώς ισχύει και σε αυτή την καταγγελία;

Και εδώ τα πράγματα είναι απλά. Επειδή στο Παλατάκι τα αποδυτήρια είναι κάτω και μακριά από την σάλα είναι λογικό να κλειδώνονται. Ο τελευταίος παίκτης τα κλειδώνει και επειδή όλοι πρέπει να είναι ένα τέταρτο ή και 20 λεπτά πριν την προπόνηση, προσωπικά όλα αυτά τα χρόνια που είμαι επαγγελματίας είμαι το λιγότερο 20 λεπτά πριν στην σάλα. Οπότε είναι λογικό πέντε λεπτά πριν την έναρξη της προπόνησης όλοι οι αθλητές να είμαστε στο γήπεδο έτοιμοι για να ξεκινήσουμε την προπόνηση με τα κλειδιά των αποδυτηρίων μαζί μας».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

VOLLEY LEAGUE Τελευταία Νέα