Τις παλιές «δόξες» της τίμησε η Ελπίδα Αμεπλοκήπων

Gazzetta team
Τις παλιές «δόξες» της τίμησε η Ελπίδα Αμεπλοκήπων

bet365

Τις κάρτες διαρκείας της νέας σεζόν απένειμε στις «παλιές δόξες» της ομάδας βόλεϊ Φώτη Βασιλειάδη, Γιώργο Καψιμάλη και Γρηγόρη Σαχπατζίδη η διοίκηση της Ελπίδας Αμπελοκήπων, τιμώντας του πρώην παίκτες του συλλόγου και συνδέοντας συμβολικά το ξεχωριστό παρελθόν με το φιλόδοξο παρόν, που φέρνει τους «πράσινους» για πρώτη φορά στην ιστορία τους στη Volleyleague.

Ο πρόεδρος του ΑΣ Ελπίς, κ. Απόστολος Σταυρίδης, παρέδωσε τις κάρτες διαρκείας στους τρεις πρώην αθλητές μας, οι οποίοι θα βρίσκονται στην εξέδρα του Ε.Α.Κ. Αμπελοκήπων αλλά και του «Ι. Λεμονίδης» σε κάθε ευκαιρία, ενισχύοντας τις προσπάθειες των διαδόχων τους.

Παράλληλα, η διοίκηση του συλλόγου έκανε ειδική μνεία και επιφυλάσσει για το επόμενο διάστημα μία ανάλογη τιμή στον επί πολλά έτη αρχηγό της ομάδας βόλεϊ, Απόστολο Χαριτωνίδη, ο οποίος τις προηγούμενες ημέρες αγωνίστηκε με επιτυχία στο παγκόσμιο πρωτάθλημα ΑμεΑ, στο Ντουμπάι, κατακτώντας την 4η θέση στην σφαιροβολία κατηγορίας F38 και τιμώντας τα ελληνικά χρώματα για άλλη μια φορά.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

VOLLEY LEAGUE Τελευταία Νέα