Α.Ο.Π.Κηφισιάς - Μ.Γ.Σ.Εθνικός για τη 2η αγωνιστική

Gazzetta team
Α.Ο.Π.Κηφισιάς - Μ.Γ.Σ.Εθνικός για τη 2η αγωνιστική

bet365

Με τον αγώνα μεταξύ του ΑΟΠ Κηφισιάς και του Εθνικού Αλεξανδρούπολης συνεχίζεται την Κυριακή 10 Νοεμβρίου η 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος Volley League.

Και οι δύο ομάδες αναζητούν την πρώτη τους νίκη στο πρωτάθλημα μετά τις ήττες στην πρεμιέρα. (Ζηρίνειο, 2η αγωνιστική, 10/11, 16.15, Διαιτητές: Κυριοπούλου, Μουλά Ειρ.)

O Mάκης Κολτσιάκης της Κηφισιάς είπε για τον αγώνα με τον Εθνικό: «Όλα τα παιχνίδια τα αντιμετωπίζουμε με την απαραίτητη προσοχή και σοβαρότητα. Σεβόμαστε την προσπάθεια που κάνει ο Εθνικός σε μία δύσκολη περίοδο για αυτόν. Από την πλευρά μας θα πρέπει να αξιοποιήσουμε τη δύναμη της έδρας μας.Είναι το πρώτο φετινό παιχνίδι στο Ζηρίνειο και θέλουμε να δώσουμε χαρά στους φιλάθλους μας με μία νίκη. Παιχνίδι με παιχνίδι πιστεύω ότι θα ανεβάζουμε την απόδοσή μας. Όλη την εβδομάδα προπονηθήκαμε καλά και σταδιακά ξεπερνάμε κάποια προβλήματα τραυματισμών που μας δυσκόλεψαν».

Με τον Εθνικό αναμένεται να κάνει ντεμπούτο ο Σέρβος πασαδόρος Μιχάιλο Λιουμπισάβλιεβιτς. Ο προπονητής του Εθνικού Γιώργος Ανδραβίζος είπε: «Μετά την πρώτη εμπειρία μας με τον Ηρακλή συνεχίσαμε την προετοιμασία μας και θα προσπαθήσουμε να δικεδικήσουμε κάτι θετικό σε μία δύσκολη έδρα απέναντι σε μία έμπειρη ομάδα όπως η Κηφισιά».

Στο παρελθόν έχουν γίνει 27 αγώνες και ο Εθνικός προηγείται στις νίκες με 15-12.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

VOLLEY LEAGUE Τελευταία Νέα