ΠΑΟΚ: Δεν πάνε ούτε Βραχάτι οι Κουβανοί, πολύ κοντά η αντικατάστασή τους

ΠΑΟΚ: Δεν πάνε ούτε Βραχάτι οι Κουβανοί, πολύ κοντά η αντικατάστασή τους

Φώτης Καρακούσης
ΠΑΟΚ: Δεν πάνε ούτε Βραχάτι οι Κουβανοί, πολύ κοντά η αντικατάστασή τους

bet365

Ούτε κόντρα στον Παμβοχαϊκό θα αγωνιστούν οι Άλμπο και Σαντοβάλ, καθώς οι δύο Κουβανοί δεν ταξίδεψαν στο Βραχάτι. Αν δεν υπάρξει ανατροπή της τελευταίας στιγμής, τότε ο ΠΑΟΚ θα προχωρήσει στην αλλαγή του ενός.

Και το μπάχαλο όσον αφορά τις περιπτώσεις των δύο Κουβανών του ΠΑΟΚ συνεχίζεται. Μέχρι και την Παρασκευή το μεσημέρι το λαμπάκι που θα οριστικοποιούσε την απόκτηση των παικτών δεν άναψε και έτσι οι Θεσσαλονικείς ταξίδεψαν για το Βραχάτι όπου αύριο Σάββατο θα αντιμετωπίσουν τον Παμβοχαϊκό χωρίς τους Άλμπο και Σαντοβάλ.

Μετά και τη νέα αρνητική εξέλιξη όλα είναι ανοικτά, αναφορικά με την αντικατάσταση τους. Για την ακρίβεια αν δεν υπάρξει η έκπληξη της τελευταίας στιγμής που θα δώσει το δικαίωμα στους παίκτες να αγωνιστούν στην 2η αγωνιστική της Volley League, τότε θα προχωρήσουν οι κινήσεις απόκτησης άλλου ξένου.

Και λέμε άλλου και όχι άλλων γιατί μέχρι και τον Δεκέμβρη μόνο ένας μπορεί να αντικατασταθεί (εκτός αν έχει γίνει τέτοια βλακεία στην συγκεκριμένη υπόθεση που ο ΠΑΟΚ να μην μπορεί να το κάνει ούτε αυτό). Αν πάντως μπορεί να αλλάξει, κάτι που είναι και το πιο πιθανό, τότε σύντομα θα αποκτηθεί διαγώνιος και η μεταγραφή κεντρικού θα γίνει τον Δεκέμβρη. Βέβαια όλα μπορούν να αλλάξουν αν έστω και την τελευταία στιγμή οριστικοποιηθεί η μεταγραφή των δύο Κουβανών, κάτι που ωστόσο φαντάζει εξαιρετικά δύσκολο.

Αίτημα για δύο αλλαγές στην ΕΣΑΠ

Οι Θεσσαλονικείς πάντως δεν θέλουν να προχωρήσουν μόνο σε μία αλλαγή ξένου και είτε έχουν κάνει, είτε θα κάνουν άμεσα αίτημα στην ΕΣΑΠ για να μπορέσουν να αλλάξουν και τους δύο, από την στιγμή που έχουν στα χέρια τους τα χαρτιά πως έχουν πληρώσει κανονικά για τους Κουβανούς και πως δεν φταίνε αυτοί για το μπάχαλο που έχει προκύψει. Μένει να δούμε αν τελικά η Λίγκα τους δώσει το δικαίωμα να κάνουν μία ή δύο αλλαγές, ενώ μην ξεχνάμε πως υπάρχει και το σενάριο που ναι μεν συγκεντρώνει ελάχιστες πιθανότητες, αλλά υπάρχει, του να μην μπορούν να κάνουν καμία, να μην μετρήσουν δηλαδή οι μεταγραφές τους οπότε να μην μπορούν και να αντικατασταθούν.

Αν ισχύσει το τελευταίο που ξαναλέμε πως έχει ελάχιστες πιθανότητες, τότε οι Κυπελλούχοι θα πάνε με δύο ξένους (Ιλίνιχ και Μάρσαλ) μέχρι τον Δεκέμβρη και εκεί θα κάνουν τις προσθήκες που θέλουν. Επίσης στον ΠΑΟΚ σε καμία περίπτωση δεν σκοπεύουν να χαρίσουν και τα 20.000 ευρώ που έχουν δώσει για τα πενταπλούν των δύο Κουβανών. Θα τα ζητήσουν πίσω, καθώς μιλάμε για χρήματα που ειδικά στο βόλεϊ μόνο λίγα δεν είναι.

 

VOLLEY LEAGUE Τελευταία Νέα