ΠΑΟΚ: «Η μη συμμετοχή των Κουβανών οφείλεται σε γραφειοκρατικούς λόγους της Κούβας»

Φώτης Καρακούσης
ΠΑΟΚ: «Η μη συμμετοχή των Κουβανών οφείλεται σε γραφειοκρατικούς λόγους της Κούβας»

bet365

Με ανακοίνωσή του ο Ερασιτέχνης ΠΑΟΚ ξεκαθαρίζει πως η μη συμμετοχή των Άλμπο και Σαντοβάλ στο ντέρμπι οφείλεται σε γραφειοκρατικούς λόγους της Κούβας και όλους όσους έλκουν τα δικαιώματά τους από αυτήν.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ερασιτέχνη έχει ως εξής: «Με αφορμή τη μη συμμετοχή των δύο Κουβανών αθλητών στον αγώνα της πρεμιέρας κόντρα στον Ολυμπιακό και για την καλύτερη ενημέρωση του φίλαθλου κοινού, καθώς και προς αποκατάσταση οποιασδήποτε παραπληροφόρησης, ο ΠΑΟΚ ενημερώνει ότι από 17/10/2019, έγκαιρα και εμπρόθεσμα, πλήρωσε τη μεταγραφή των δύο αθλητών σε τράπεζα του εξωτερικού και στο νόμισμα – ελβετικά φράγκα- που του υποδείχθηκε. Η τράπεζα επέστρεψε πίσω το ποσό, γνωρίζοντας στο σωματείο μας ότι στο εν λόγω νόμισμα δεν είναι δυνατόν να εισπραχθεί το ποσό από την Ομοσπονδία της Κούβας.

Εκ νέου, και πάλι εμπρόθεσμα, το Σωματείο μας προέβη σε μετατροπή των ελβετικών φράγκων σε αμερικάνικα δολάρια, όπως ζητήθηκε εκ των υστέρων από την Κουβανική Ομοσπονδία, τα οποία από 25/10 κατέθεσε στην τράπεζα.

Η διαβεβαίωση της Τράπεζας προς τον ΠΑΟΚ ήταν πως στις 29/10/2019 τα χρήματα θα ήταν στη διάθεση της Κουβανικής Ομοσπονδίας, ωστόσο από πλευράς της Ομοσπονδίας δε δόθηκε η έγκριση για συμμετοχή των αθλητών στον αγώνα για δικούς τους γραφειοκρατικούς λόγους, τους οποίους δεν είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε.

Συμπερασματικά, ο ΠΑΟΚ θεωρεί ότι η μη συμμετοχή των δύο αθλητών στον πρώτο αγώνα του Πρωταθλήματος, οφείλεται καθαρά και μόνο σε γραφειοκρατικούς λόγους, που αφορούν την Ομοσπονδία της Κούβας και όλους όσους έλκουν τα δικαιώματά τους από αυτήν».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

VOLLEY LEAGUE Τελευταία Νέα