Η νέα αίθουσα τύπου στο κλειστό του ΟΦΗ

Η νέα αίθουσα τύπου στο κλειστό του ΟΦΗ

Gazzetta team
Η νέα αίθουσα τύπου στο κλειστό του ΟΦΗ

bet365

Η αίθουσα τύπου, στο κλειστό γυμναστήριο του Βαρδινογιάννειου αθλητικού κέντρου, ξαναφτιάχνεται, προκειμένου να φιλοξενήσει τους πρωταγωνιστές, στα παιχνίδια του ΟΦΗ στην Volley League, αλλά και να διευκολύνει το έργο των δημοσιογράφων, που θα καλύπτουν το ρεπορτάζ της ομάδας.

Στη νέα αίθουσα τύπου του κλειστού γυμναστηρίου του Βαρδινογιάννειου αθλητικού κέντρου, τοποθετήθηκαν νέα γραφεία, έπιπλα και καρέκλες, ενώ στο χώρο θα φιλοξενείται η συνέντευξη τύπου των προπονητών, αλλά και δηλώσεις των πρωταγωνιστών των αγώνων.

Για την ανακατασκευή της αίθουσας, χρειάστηκε η πολύτιμη βοήθεια του Ομίλου Καρπαθιωτάκης, την συμβολή του οποίου με ανακοίνωση του, ευχαριστεί ο Ερασιτέχνης ΟΦΗ και τμήμα βόλει, για την διαχρονική του αγάπη και στήριξη προς τον ΟΦΗ.

Να σημειωθεί ότι, στον χώρο, άμεσα θα τοποθετηθεί ισχυρή γραμμή ίντερνετ, ενώ στους τοίχους θα μπούν πόστερ, από την ιστορική άνοδο της ομάδας βόλει του ΟΦΗ, στην μεγάλη κατηγορία!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

VOLLEY LEAGUE Τελευταία Νέα