Ενδιαφέρον τουρνουά βόλεϊ στην Βέροια

Ενδιαφέρον τουρνουά βόλεϊ στην Βέροια

Gazzetta team
Ενδιαφέρον τουρνουά βόλεϊ στην Βέροια

bet365

Με την συμμετοχή του Φίλιππου Βέροιας, του ΠΑΟΚ, της Ελπίδας Αμπελοκήπων και της Μάρεκ από την Βουλγαρία, το διήμερο 28-29 Σεπτεμβρίου θα διεξαχθεί τουρνουά στη Βέροια.

Στο πρώτο διεθνές τουρνουά βόλεϊ, που διοργανώνει ο Φίλιππος Βέροιας, στο Δ.Α.Κ. Μακροχωρίου «Δημήτριος Βικέλας», θα συμμετάσχει ο ΠΑΟΚ, το διήμερο 28-29 Σεπτεμβρίου 2019.

Στόχος του τουρνουά, εκτός από τα πολύ δυνατά παιχνίδια που θα διεξαχθούν ανάμεσα στις συμμετέχουσες ομάδες ενόψει της προετοιμασίας για τη νέα αγωνιστική σεζόν, είναι να παρευρεθούν νέα παιδιά από την τοπική κοινωνία στο γήπεδο, ώστε να μάθουν και να αγαπήσουν το άθλημα της πετοσφαίρισης.

Εκτός της διοργανώτριας ομάδας του Φίλιππου Βέροιας, θα λάβουν μέρος ο κυπελλούχος Ελλάδας ΠΑΟΚ, η νεοφώτιστη στην Volleyleague Ελπίδα Αμπελοκήπων και η ιστορική Μάρεκ από την Βουλγαρία.

Η ομάδα του Γιούρι Φιλίποφ θα τεθεί αντιμέτωπη με την Μάρεκ το Σάββατο 28/9 στις 17:00. Η επόμενη αναμέτρηση ανάμεσα στον Φίλιππο Βέροιας και την Ελπίδα Αμπελοκήπων θα διεξαχθεί στις 19:30.

Ο μικρός τελικός είναι προγραμματισμένος για τις 29/9 στις 14:00 και ο μεγάλος τελικός ορίστηκε την ίδια μέρα στις 16:30.

Σας περιμένουμε στο γήπεδο, ώστε να παρακολουθήσουμε και να απολαύσουμε όλοι μαζί αυτή την γιορτή του βόλεϊ.

 

VOLLEY LEAGUE Τελευταία Νέα