Εκτός Volley League η ΑΕΚ, αγωνία για Εθνικό και Παμβοχαϊκό

Gazzetta team
Εκτός Volley League η ΑΕΚ, αγωνία για Εθνικό και Παμβοχαϊκό

bet365

Χωρίς την ΑΕΚ θα διεξαχθεί το ερχόμενο πρωτάθλημα της Volley League με την Ένωση να μην καταθέτει φάκελο και να μην παίρνει άδεια. Αγωνία για Εθνικό Αλεξανδρούπολης και Παμβοχαϊκό που τρέχουν να προλάβουν.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση της ΕΣΑΠ έχει ως εξής: «H Επιτροπή Αδειοδότησης της ΕΣΑΠ συνήλθε σε 4η Συνεδρίαση σήμερα 4.9.2019, η οποία αφού εξέτασε φακέλους όσων ΤΑΑ δεν έχουν αδειοδοτηθεί, αποφάσισε τα εξής:

Κατόπιν αιτήματος του Τ.Α.Α. Μ.Γ.Σ. Εθνικός Αλεξανδρούπολης, δια της Προέδρου κας Χρυσής Λουπασάκη κατά τη συνεδρίαση της Επιτροπής κατέθεσε έξι (6) διακανονισμούς αθλητών ενώ υποσχέθηκε να διακανονίσει άμεσα τις υπόλοιπες εκκρεμότητες που υπάρχουν, η Επιτροπή ανέβαλε την έκδοση απόφασης για τον Μ.Γ.Σ. Εθνικός Αλεξανδρούπολης για την Τρίτη 10.9.2019.

Αντίθετα, επειδή για 4η συνεχή συνεδρίαση το ΤΑ.Α. Α.Ε.Κ. δεν κατέθεσε κανένα έγγραφο διακανονισμού, ούτε υπέβαλλε σήμερα αίτημα αναβολής, η Επιτροπή ομόφωνα αποφάσισε τη μη αδειοδότησή του, για το νέο πρωτάθλημα περιόδου 2019-2020».

 

VOLLEY LEAGUE Τελευταία Νέα