Ρανγκέλ: «Οι οπαδοί μας με κρατούσαν πάντα… δεμένο με τον Παναθηναϊκό»

Ρανγκέλ: «Οι οπαδοί μας με κρατούσαν πάντα… δεμένο με τον Παναθηναϊκό»

Gazzetta team
Ρανγκέλ: «Οι οπαδοί μας με κρατούσαν πάντα… δεμένο με τον Παναθηναϊκό»

bet365

Ο Βίκτορ Λούκας Ρανγκέλ ήρθε στην Αθήνα και ενσωματώνεται με την «πράσινη» ομάδα του βόλεϊ εν όψει της προετοιμασίας που ξεκινάει στις 3 Σεπτεμβρίου.

Από πλευράς Παναθηναϊκού τον υποδέχτηκε ο τιμ μάνατζερ Ρούλης Αγραπιδάκης στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» και ο λατινοαμερικανός επιστρέφει με υψηλούς στόχους στο αγαπημένο του «τριφύλλι».

Σε δήλωση του στο www.panathinaikos1908.gr ο 29χρονος κεντρικός επισήμανε «Περιμένω με αγωνία και πολύ μεγάλη χαρά να φορέσω και πάλι την φανέλα με το τριφύλλι και να ξεκινήσουν οι αγωνιστικές υποχρεώσεις.

Ευελπιστώ ότι θα πετύχουμε τους στόχους που έχουν τεθεί και πιστεύω ότι θα τα καταφέρουμε γιατί έχουμε μια πολύ καλή ομάδα.

Οι φανατικοί οπαδοί μας μόλις έμαθαν ότι έρχομαι και πάλι στην ομάδα μου έστειλαν πολλά μηνύματα και ανυπομονώ να παίξω πάλι έχοντας την στήριξη τους. Οι οπαδοί μας με κρατούσαν πάντα…δεμένο με τον Παναθηναϊκό.

Άλλωστε αυτό είναι το πιο ισχυρό στοιχείο που με ενώνει με τον Σύλλογο, ο κόσμος του , τον οποίο αγαπώ. Ακόμα και τον καιρό που έλειπα είχα επαφή μαζί τους και μάθαινα τα νέα της ομάδας. Είμαι γεμάτος ενέργεια και θα προσπαθήσω για το καλύτερο δυνατό για να δικαιώσω την διοίκηση και το τεχνικό τιμ για την εμπιστοσύνη που έδειξαν στο πρόσωπο μου»

 

VOLLEY LEAGUE Τελευταία Νέα