PAO Alive: Ο Πελεκούδας δίνει το 10% του συμβολαίου του!

PAO Alive: Ο Πελεκούδας δίνει το 10% του συμβολαίου του!

Gazzetta team
PAO Alive: Ο Πελεκούδας δίνει το 10% του συμβολαίου του!

bet365

Ο Παναγιώτης Πελεκούδας στηρίζει έμπρακτα την προσπάθεια του Δημήτρη Γιαννακόπουλου για το μέλλον του Παναθηναϊκού και την ανέγερση του γηπέδου στον Βοτανικό!

Σενεγάλη - Αλγερία με αξεπέραστο Live Στοίχημα και 200+ ειδικά στοιχήματα! (21+)

Ο βολεϊμπολίστας του «τριφυλλιού» που πρόσφατα ανοίχτηκε αναφορικά με τη μάχη που έδωσε με την κατάθλιψη, κερδίζοντας θαυμασμό για την δύναμη που βρήκε να μιλήσει και να δείξει το δρόμο σε όσους πιστεύουν πως είναι μόνοι, ανέφερε στην εφημερίδα «Πράσινη»:

«Η απόφασή μου να παραχωρήσω το 1/10 του νέου μου συμβολαίου με τον Παναθηναϊκό, ήταν αυτονόητη για μένα. Το εγχείρημα αυτό είναι πολύ σημαντικό, όχι μόνο για τον σύλλογο αλλά για ολόκληρη την κοινωνία.

Στόχος είναι όχι μόνο η σωτηρία του συλλόγου, αλλά η δημιουργία ενός γηπέδου στο Βοτανικό, κάτι που θα δώσει έναυσμα στα νέα παιδιά να ασχοληθούν με τον αθλητισμό. Είναι μια μεγάλη κίνηση η ανέγερση αθλητικών εγκαταστάσεων σε μια περιοχή της Αθήνας, που δεν έχει. Είναι πολύ σημαντικό για τους νέους να μπαίνουν στα γήπεδα καθώς εκεί θα μάθουν να υπάγονται σε μια ομάδα, και να εξελιχθούν κοινωνικά.

Δεν είναι μια κίνηση μόνο για τη στήριξη στη διοίκηση του κ. Δημήτρη Γιαννακόπουλου, αλλά είναι μια έμπρακτη στήριξης προς την κοινωνία και στην ένταξη του αθλητισμού στη φιλοσοφία μας. Από τα αρχαία χρόνια οι Έλληνες είχαν αυτή τη φιλοσοφία στην κουλτούρα τους και πρέπει να συνεχίσουμε και εμείς να πορευόμαστε με βάση αυτά τα πρότυπα».

Μάλιστα, αυτό που θέλησε να ξεκαθαρίσει ήταν πως:

«Δεν έχει σχέση καμία σχέση τι ομάδα είμαι, δεν έχει σχέση το οπαδικό κομμάτι, όταν πάει να δημιουργηθεί μια σύγχρονη αθλητική εγκατάσταση που θα είναι προσβάσιμη προς το κοινό, πάντα θα είμαι αρωγός της. Είμαι υπέρ του αθλητισμού και των σωστών διοικήσεων, που πορεύονται με στόχο το κοινό καλό. Η αλήθεια είναι πως η κίνησή μου αυτή δεν ήθελα να δημοσιοποιηθεί, αλλά έπειτα από συζήτηση που έκανα με τους διοικούντες του “τριφυλλιού”, σκέφτηκα πως είναι σωστό να την ανακοινώσω προκειμένου να αποτελέσει ένα έναυσμα για να παρακινήσει και άλλους ανθρώπους ανεξαρτήτου… χρώματος να βοηθήσουν σε αυτή την προσπάθεια ώστε να φέρουμε όσο περισσότερο παιδιά στον αθλητισμό»!

 

VOLLEY LEAGUE Τελευταία Νέα