Ο Τζιάβρας δεύτερος λίμπερο στον Ολυμπιακό

Ο Τζιάβρας δεύτερος λίμπερο στον Ολυμπιακό

Gazzetta team
Ο Τζιάβρας δεύτερος λίμπερο στον Ολυμπιακό

bet365

Την απόκτηση του Δημήτρη Τζιάβρα ανακοίνωσε ο Ολυμπιακός με τον 20χρονο να προορίζεται για δεύτερο λίμπερο πίσω από τον Μενέλαο Κοκκινάκη.

Η ενίσχυση του Ολυμπιακού συνεχίζεται με τους Πειραιώτες να ανακοινώνουν την απόκτηση του 20χρονου λίμπερο, Δημήτρη Τζιάβρα. Αναλυτικά η ανακοίνωση έχει ως εξής: «Ο Ολυμπιακός Σ.Φ.Π., ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τoν Δημήτρη Τζιάβρα. Ο Έλληνας αθλητής (ημ. γέννησης 16/2/1999), που αγωνίζεται στη θέση του λίμπερο, υπέγραψε το συμβόλαιό του και εντάσσεται στο ρόστερ της ομάδας βόλεϊ Ανδρών».

«Μεγάλη μου τιμή να είμαι μέλος αυτής της ομάδας»

Στις πρώτες του δηλώσεις ως αθλητής του Ολυμπιακού, ο Δημήτρης Τζιάβρας ανέφερε τα εξής: «Είμαι πολύ χαρούμενος που αυτή τη σεζόν θα αγωνιστώ με τη φανέλα του Ολυμπιακού και θέλω να ευχαριστήσω όλους τους ανθρώπους που συνέβαλλαν ώστε να γίνει αυτό. Για μια ακόμα χρονιά οι στόχοι είναι υψηλοί σε Ελλάδα και Ευρώπη ,όπως θα έπρεπε άλλωστε για έναν μεγάλο σύλλογο με πιστό κόσμο και θα καταβάλλω το 100% των δυνατοτήτων μου για την επίτευξη τους. Είναι μεγάλη μου τιμή που είμαι μέλος αυτής της ομάδος και ανυπομονώ για τον πρώτο επίσημο αγώνα μπροστά στον κόσμο μας».

 

VOLLEY LEAGUE Τελευταία Νέα