Ιλίνιχ: «Να ανταποκριθώ στις προσδοκίες όλων»

Ιλίνιχ: «Να ανταποκριθώ στις προσδοκίες όλων»

Gazzetta team
Ιλίνιχ: «Να ανταποκριθώ στις προσδοκίες όλων»

bet365

Για νέο κεφάλαιο στην καριέρα του έκανε λόγο ο Ντμίτρι Ιλίνιχ με τον Ρώσο ακραίο να τονίζει πως θα κάνει τα πάντα για να ανταποκριθεί στις προσδοκίες όλων.

Αναλυτικά ο 32χρονος Ρώσος ακραίος ανέφερε τα εξής: «Είναι ένα νέο κεφάλαιο στην καριέρα μου και νιώθω πολύ χαρούμενος που θα βρίσκομαι στον ΠΑΟΚ. Θα είναι μια νέα εμπειρία και εύχομαι να καταφέρουμε να πετύχουμε τους στόχους μας.

Γνωρίζω, ότι ο ΠΑΟΚ έχει μεγάλη ιστορία, αρκετές επιτυχίες και φοβερούς φιλάθλους. Οι στόχοι πάντα είναι υψηλοί, και νιώθω ωραία που γίνομαι μέλος του συλλόγου.

Εύχομαι οι φίλαθλοι της ομάδας, να βρίσκονται πάντα δίπλα μας και σε κάθε παιχνίδι, ειδικά στο PAOK Sports Arena. Είναι σημαντικό να μας υποστηρίξουν και να πανηγυρίσουμε κάθε νίκη μαζί!

Με τον κ. Φιλίποφ, γνωριζόμαστε πολλά χρόνια, όμως δεν έπαιξα ποτέ υπό την καθοδήγησή του. Είναι ένας αξιόλογος και έμπειρος προπονητής. Μιλήσαμε κάποιες φορές και αμέσως βρήκαμε σημείο επικοινωνίας. Πιστεύω ότι θα είναι μια καλή συνεργασία και για τους δυο μας.

Επαναλαμβάνω ότι είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι και θα αγωνίζομαι για τον ΠΑΟΚ. Θα κάνω ότι είναι δυνατόν, σε κάθε παιχνίδι, για να ανταποκριθώ στις προσδοκίες της διοίκησης και των φιλάθλων».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

VOLLEY LEAGUE Τελευταία Νέα