Συνεχίζουν μαζί Ανδρεόπουλος και Παναθηναϊκός!

Συνεχίζουν μαζί Ανδρεόπουλος και Παναθηναϊκός!

Κώστας Ζάλιαρης
Συνεχίζουν μαζί Ανδρεόπουλος και Παναθηναϊκός!

bet365

Ο Δημήτρης Ανδρεόπουλος θα παραμείνει για 6η χρονιά στο «τιμόνι» της ανδρικής ομάδας βόλεϊ του Παναθηναϊκού, αφού ανακοινώθηκε η συνέχιση της συνεργασίας των δύο πλευρών και για τη νέα σεζόν.

Με αισθήματα για τον σύλλογο και έχοντας αντέξει σε πολύ δύσκολες μέρες για το τμήμα στο οποίο εργάζεται, ο Δημήτρης Ανδρεόπουλος δεν αφήνει το «τριφύλλι» και συνεχίζει, καθοδηγώντας την ανδρική ομάδα βόλεϊ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Για έκτη σερί χρονιά στον «πράσινο» πάγκο, ο Δημήτρης Ανδρεόπουλος!

Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με τον προπονητή της ανδρικής ομάδας βόλεϊ, Δημήτρη Ανδρεόπουλο, για την σεζόν 2019-20.

Ο έμπειρος τεχνικός θα βρίσκεται για έκτη συνεχή χρονιά στον πάγκο του «τριφυλλιού», συνεχίζοντας έτσι την κοινή του πορεία με τον Σύλλογο που έχει καταξιωθεί ως παίκτης και τεχνικός.

Η παρουσία του ομοσπονδιακού κόουτς στην τεχνική ηγεσία του τμήματος αποτελεί εγγύηση, ότι το τμήμα βαδίζει με σιγουριά και σταθερότητα προς την κορυφή.

Σε δήλωση του στο www.panathinaikos1908.gr ο «πράσινος» προπονητής τόνισε :

«Είμαι πολύ χαρούμενος που θα συνεχίσουμε με τον Παναθηναϊκό και την επόμενη χρονιά. Θα συνεχίσουμε στον δρόμο της οργάνωσης με σκοπό να φτάσει ο Παναθηναϊκός σταδιακά εκεί που πρέπει. Δεν χρειάζονται πολλά λόγια μας περιμένει σκληρή δουλειά ».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

VOLLEY LEAGUE Τελευταία Νέα