Φιλίποφ: «Γυρίζουμε με το Κύπελλο και την πρόκριση»

Φιλίποφ: «Γυρίζουμε με το Κύπελλο και την πρόκριση»

Gazzetta team
Φιλίποφ: «Γυρίζουμε με το Κύπελλο και την πρόκριση»

bet365

Μετά τον αγώνα του ΠΑΟΚ με την Κηφισιά ο τεχνικός του «δικεφάλου του βορρά» ανέφερε πως οι Θεσσαλονικείς επιστρέφουν στην συμπρωτεύουσα με το Κύπελλο και την πρόκριση στον τελικό του πρωταθλήματος.

Αρχικά ο Ουκρανός προπονητής ανέφερε τα εξής: «Κλείσαμε με επιτυχία μία δύσκολη αποστολή μιας εβδομάδας μακριά από τη βάση μας. Γυρίζουμε σπίτι με το κύπελλο και την πρόκριση στους τελικούς. Αδειάσαμε από την κούραση αλλά μίλησε πάλι η αντρική ψυχή των παικτών μου. Μπράβο τους. Δεν κάναμε λάθη, ήμασταν σοβαροί και τελειώσαμε γρήγορα τη σειρά των ημιτελικών ώστε να έχουμε δέκα ημέρες ξεκούρασης. Μετά από δύο μέρες ρεπό θα κάνουμε επανεκκίνηση για να πάμε στην τελική ευθεία για το πρωτάθλημα».

Ζαλμάς: «Θέλαμε κάτι παραπάνω, αλλά είμαστε ευχαριστημένοι»

O προπονητής του Α.Ο.Π.Κηφισιάς Νίκος Ζαλμάς δήλωσε: «Τελείωσε μία γεμάτη και ιδιαίτερη χρονιά που είχεπολύ ένταση και πολλές συγκινήσεις. Ηθελα ένα διαφορετικό φινάλε, ήθελα το κάτι παραπάνω αλλά όταν κοιτάμε πίσω μας και κοιτάμε τι πετύχαμε νιώθουμε ευχαριστημένοι. Το γήπεδο σήμερα ήταν ξένο και σε μας. Παλέψαμε για κάτι καλό αλλά ήθελα καλύτερη εμφάνιση. Δεν γκρινιάζω, αντίθετα ευχαριστώ πολύ τους αθλητές, τους συνεργάτες και την διοίκηση και μετά από ένα διάστημα ξεκούρασης θα πάρουμε αποφάσεις».

 

VOLLEY LEAGUE Τελευταία Νέα