Καμία ανησυχία για Κουμεντάκη, αγωνία για Αλεξίεφ

Καμία ανησυχία για Κουμεντάκη, αγωνία για Αλεξίεφ

Φώτης Καρακούσης
Καμία ανησυχία για Κουμεντάκη, αγωνία για Αλεξίεφ

bet365

Αγωνία στον Ολυμπιακό ενόψει του final-4 Κυπέλλου, καθώς στις εξετάσεις που θα κάνει αύριο Τρίτη ο Αλεξίεφ θα φανεί αν τελικά καταφέρει να αγωνιστεί στα ματς της Ιεράπετρας.

Ο Ολυμπιακός επικράτησε του Φοίνικα στο Ρέντη με 3-1, έκανε το 2-0 στις νίκες και πλέον βρίσκεται ένα βήμα πριν την πρόκριση στον τελικό. Ωστόσο η χαρά των «ερυθρολεύκων» έχει δώσει την θέση της στην αγωνία. Αγωνία που έχει να κάνει με τα προβλήματα τραυματισμών που υπάρχουν. Αρχικά αυτό του Ραφαήλ Κουμεντάκη που από τα μέσα του πρώτου σετ χτύπησε και έμεινε εκτός για το υπόλοιπο ματς. Ο διεθνής ακραίος σύμφωνα πάντα με τις πρώτες εκτιμήσεις η κατάστασή του δεν εμπνέει ανησυχία και εκτός απροόπτου θα προλάβει το final-4 της Ιεράπετρας και για την ακρίβεια τον ημιτελικό της Παρασκευής με τον ΠΑΟΚ.

Δυστυχώς για τον Μουνιόθ τα νέα που έχουν να κάνουν με τον Τοντόρ Αλεξίεφ μόνο ευχάριστα δεν είναι. Ο Βούλγαρος που δεν αγωνίστηκε καθόλου στο ματς με τους Συριανούς, θα κάνει αύριο μαγνητική όπου και θα φανεί το μέγεθος του τραυματισμού του. Οι φόβοι πάντως αναφορικά με το final-4 και την μη συμμετοχή του υπάρχουν, αλλά όλα θα φανούν μετά τις αυριανές εξετάσεις.

 

VOLLEY LEAGUE Τελευταία Νέα