Φιλίποφ: «Αφήνουμε πίσω το ματς αυτό, το μυαλό μας στο Κύπελλο»

Φιλίποφ: «Αφήνουμε πίσω το ματς αυτό, το μυαλό μας στο Κύπελλο»

Gazzetta team
Φιλίποφ: «Αφήνουμε πίσω το ματς αυτό, το μυαλό μας στο Κύπελλο»

bet365

Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ, Γιούρι Φιλίποφ μίλησε με τα καλύτερα λόγια για την Κηφισιά και τόνισε πως το μυαλό όλων είναι στο Κύπελλο και το final-4 της Ιεράπετρας

Ο Ουκρανός τεχνικός μιλώντας μετά το 2-0 σε νίκες επί της Κηφισιάς ανέφερε τα εξής: «Ήταν δύσκολα ματς, ξέραμε πως η Κηφισιά είναι δύσκολη αντίπαλος και αν της δώσεις ευκαιρία θα την αρπάξει. Εμείς κρατάμε τη νίκη, το 2-0, αφήνουμε πίσω αυτά τα ματς τώρα και το μυαλό μας είναι πλέον στο Κύπελλο. Είναι καλό να παίζεις ένα δυνατό ματς και σήμερα έγινε αυτό, θα έχουμε δυο μέρες να ξεκουραστούμε και μετά έχουμε τον ημιτελικό. Είμαι μια εβδομάδα εδώ, τα παιδιά είναι επαγγελματίες και κάνουν την προσπάθεια τους».

Τακουρίδης: «Ήρεμα για τον πρώτο τίτλο της χρονιάς»

Από την πλευρά του ο κεντρικός του ΠΑΟΚ, Γιάννης Τακουρίδης ανέφερε τα εξής: «Έγινε ένα ματς όπως το περιμέναμε δηλαδή ότι η Κηφισιά θα πιέσει περισσότερο από το πρώτο ματς. Μας πίεσε πολύ από το σερβίς, θα κρατήσω την αντίδραση της ομάδας στο 3ο σετ όπου δείξαμε χαρακτήρα. Ήταν κομβικό σημείο εκείνο ώστε να κάνουμε εμείς το 2-1. Η Κηφισιά βρίσκεται δίκαια εδώ και περιμένουμε στην Αθήνα ένα ακόμα δύσκολο παιχνίδι. Σίγουρα δεν έχει τελειώσει κάτι, θα πρέπει να συνεχίσουμε στον ίδιο ρυθμό ώστε να πάρουμε την πρόκριση. Έχουμε τώρα τον ημιτελικό, που είναι νοκ – άουτ όπου ξέρουμε ότι ο οποιοσδήποτε μπορεί να κερδίσει ειδικά από την στιγμή που ξέρουμε ότι οι ομάδες είναι κοντά. Το κλίμα είναι καλό, η ομάδα είναι ήρεμη, θα πάμε να διεκδικήσουμε την πρόκριση ώστε να φτάσουμε στον πρώτο στόχο της χρονιάς, δηλαδή την κατάκτηση του Κυπέλλου».

 

VOLLEY LEAGUE Τελευταία Νέα