Φαβορί ο ΠΑΟΚ, για την έκπληξη ο Ηρακλής

Gazzetta team
Φαβορί ο ΠΑΟΚ, για την έκπληξη ο Ηρακλής

bet365

Με τον ΠΑΟΚ να είναι το φαβορί και τον Ηρακλή όπως έδειξε και στην Μίκρα να είναι έτοιμος για την έκπληξη οι δύο ομάδες θα παλέψουν στην Πυλαία για μια θέση στα ημιτελικά των playoffs.

Σούπερ ντέρμπι θα έχουμε στο PAOK Sports Arena μεταξύ του ΠΑΟΚ και του Ηρακλή Πετοσφαίριση για μία θέση στα ημιτελικά και υπό το βάρος των εξελίξεων στον πάγκο του δικεφάλου. Ο αγώνας θα μεταδοθεί από τo ΕΡΤSports και θα υπάρχει το video check. (Γ΄αγώνας Α΄φάσης πλέι οφ 1-8, 9/4, 17.00, EΡTSports, Διαιτητές: Θεμελής, Δεληκωστίδης)

Ο ΠΑΟΚ μετά την ήττα απότον Ηρακλή στη Μίκρα προχώρησε σε αλλαγή προπονητή. Ο Γιούρι Φιλίποφ από τη στιγμή που πήρε την εντολή να αναλάβει την ομάδα ξεκίνησε το ταξίδι του από την Ρωσία και απόψε το βράδυ αναμένεται να βρίσκεται στην βάση του ώστε να έχει και την πρώτη γνωριμία με τους αθλητές.

«Είναι μεγάλη μου τιμή που αναλαμβάνω μια ομάδα σαν τον ΠΑΟΚ. Ευχαριστώ τη διοίκηση για την εμπιστοσύνη. Θα προσπαθήσουμε όλοι μαζί για να πετύχουμε τους στόχους που έχει βάλει ο σύλλογος από την αρχή της σεζόν», δήλωσε ο Γιούρι Φιλίποφ και μετά τον Δημήτρη Ανδρεόπουλο στον Παναθηναϊκό θα είναι ο δεύτερος προπονητής που θα έχει στη βασική σύνθεση της ομάδας του τον υιό του. Μάλιστα Φιλίποφ και Ανδρεόπουλος υπήρξαν συμπαίκτες στον Παναθηναϊκό.

Σαν τελικό του πρωταθλήματος αντιμετωπίζει την αναμέτρηση και ο Ηρακλής. Μετά τη νίκη με 3-1 σετ στον πρώτο αγώνα οι παίκτες του «γηραιού» πιστεύουν πλέον πως εάν τους δοθεί η ευκαιρία θα μπορέσουν να επαναλάβουν μία ανάλογη εμφάνιση.

Ο προπονητής του Ηρακλή Γιάννης Ορφανός είπε: «Παρά την αλλαγή προπονητή και την ήττα του το Σάββατο ο ΠΑΟΚ παραμένει το φαβορί και σε αυτή την αναμέτρηση. Το σίγουρο βέβαια είναι πως έχουμε μεταφέρει το άγχος και την πίεση στους αντιπάλους μας. Εμείς θέλουμε να εξαντλήσουμε όλες τις πιθανότητες που έχουμε για να περάσουμε στα ημιτελικά ώστε να κάνουμε τη μεγάλη υπέρβαση της χρονιάς».

Σε 26 αγώνες ο Ηρακλής προηγείται του ΠΑΟΚ με 15-11 στις νίκες.

 

VOLLEY LEAGUE Τελευταία Νέα