Φιλοξενεί την Κηφισιά η ΑΕΚ

Gazzetta team
Φιλοξενεί την Κηφισιά η ΑΕΚ

bet365

Το ντέρμπι στο Μετς μεταξύ της γηπεδούχου ΑΕΚ που καίγεται για να μπει στην 8αδα και της Κηφισιάς που θέλει να συνεχίσει το νικηφόρο σερί ξεχωρίζει στο πρόγραμμα της 21ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Volley League.

Και οι δύο ομάδες προέρχονται από σπουδαίες νίκες. Η ΑΕΚ μετά το 3-0 επί του Εθνικού στην Αλεξανδρούπολη κρατάει την κατάσταση στα χερια της σχετικά με τον στόχο της 8αδας που οδηγεί απ΄ευθείας στα πλέι οφ.

Η ΑΕΚ έχει δυσμενή παράδοση με την Κηφισιά καθώς έχει να την κερδίσει εντός έδρας εδώ και 10 χρόνια.

Ο Γιώργος Τζιουμάκας είναι κανονικά στη διάθεση του Άκη Φλαούνα ο οποίος δήλωσε: «Είναι ένας ακόμα κομβικός αγώνας. Η Κηφισιά έχει σκληρή ομάδα. Είναι ανεβασμένη και προέρχεται από τη νίκη επί του Ολυμπιακού. Εμείς θέλουμε δύο βαθμούς για να κλειδώσουμε την 8η θέση για να έχουμε την κατάσταση στα χέρια μας. Ολα τα παιδιά είναι καλά, ξέρουμε πως μας περιμένει δύσκολος αγώνας και είμαστε έτοιμοι για τη νίκη».

Η Κηφισιά στον β΄γύρο του πρωταθλήματος 6 νίκες και μόλις μία ήττα (από τον ΠΑΟΚ). Θέλει να συνεχίσει το σερί της ελπίζοντας να πάρει πάνω στο νήμα την 5η θέση.

Ο προπονητής της Κηφισιάς Νίκος Ζαλμάς δήλωσε: «Είναι το πρώτο παιχνίδι μετά από μία μεγάλη νίκη απέναντι στον πρωταθλητή Ολυμπιακό. Πρέπει να μείνουμε προσγειωμένοι καθώς έχουμε μπροστά μας παιχνίδια μεγάλης σημασίας. Η ΑΕΚ χρειάζεται βαθμούς προκειμένου να εξασφαλίσει τη συμμετοχή της στα play off και μέσα στην έδρα της είναι ισχυρή. Εμείς από την πλευρά μας πρέπει να πιστοποιήσουμε την αγωνιστική μας πρόοδο ενόψει της συνέχειας στη Βόλεϊ Λιγκ».

Σε 11 αγώνες πρωταθλήματος η Κηφισιά προηγείται στις νίκες με 8-3 τις ΑΕΚ και έχει και σερί 4-0 στις μεταξύ τους αναμετρήσεις. Η τελευταία νίκη της ΑΕΚ στην έδρα της επί της Κηφισιάς έχει σημειωθεί 23/12/2009.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

VOLLEY LEAGUE Τελευταία Νέα