Φιλοξενεί την Κηφισιά ο ΠΑΟΚ

Φιλοξενεί την Κηφισιά ο ΠΑΟΚ

Gazzetta team
Φιλοξενεί την Κηφισιά ο ΠΑΟΚ

bet365

Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τον ΑΟΠ Κηφισιάς στο PAOK Sports Arena σε αναμέτρηση που πράγματι θα είναι ένα ντέρμπι μετά την εντυπωσιακή άνοδο της ομάδας των βορείων προαστίων.

Ο ΠΑΟΚ με 35 βαθμούς σε 15 αγώνες θέλει να ξεκαθαρίσει και τυπικά την δεύτερη θέση στην κανονική περίοδο και όπως και στην Αλεξανδρούπολη θέλει να συνεχίσει την αγωνιστική του άνοδο ενόψει των πλέι οφ και της τελικής φάσης του κυπέλλου στην Ιεράπετρα.

O προπονητής του ΠΑΟΚ Σάκης Ψάρρας δήλωσε: «Έχω ζητήσει από τους παίκτες μου να παίξουμε το 100% των δυνατοτήτων μας για πολλούς λόγους. Πρώτον γιατί θέλω να δείξουμε τον βαθμό ετοιμότητας, δεύτερον για να κλείσουμε την υπόθεση της 2ης θέσης, τρίτον γιατί η Κηφισιά είναι φορμαρισμένη και ο αγώνας θα είναι πολύ δύσκολος και τέταρτον διότι πρέπει να μπούμε με τις καλύτερες προϋποθέσεις στην τελική ευθεία για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό».

Ο ΑΟΠ Κηφισιάς προέρχεται από εντυπωσιακό σερί νικών 5-0 που μόνο ο Ολυμπιακός (με 14-0) και ο Παναθηναϊκός (με 6-0) έχουν καταφέρει μέχρι στιγμής στο εφετινό πρωτάθλημα.

Η ομάδα του Νίκου Ζαλμά διανύει εκπληκτική φόρμα και μοιράζεται την 6η θέση με τον Ηρακλή στους 19 βαθμούς. Αν πάρει βαθμούς και στην Πυλαία θα βάλει γερή υποψηφιότητα και για την 4αδα. Θα απουσιάσει ο Κυριάκος Σπυριούνης που έχει πρόβλημα στη μέση του.

Ο προπονητής της Κηφισιάς Νίκος Ζαλμάς είπε: «Σιγά- σιγά μπαίνουμε στην τελική ευθεία της κανονικής περιόδου. Εχουμε τέσσερα ιδιαίτερα δύσκολα και απαιτητικά παιχνίδια, αρχής γεννωμένης από αυτό με τον ΠΑΟΚ. Παρά τις δυσκολίες και την δεδομένη απουσία του Κυριάκου Σπυριούνη ήταν μία καλή εβδομάδα για την Κηφισιά με καλές και δυνατές προπονήσεις. Μένει αυτό να βγει και στο γήπεδο και να παρουσιάσουμε ένα καλό αγωνιστικό πρόσωπο. Το ρεπό της προηγούμενης εβδομάδας ήταν ευεργετικό για εμάς και προσδοκούμε μήπως κάνουμε μία ακόμα έκπληξη απέναντι σε μία ισχυρή ομάδα. Σίγουρα το φαβορί του αγώνα είναι ο ΠΑΟΚ και για να κάνουμε την υπέρβαση θα χρειαστεί να έχουμε σταθερά καλή απόδοση και ταυτόχρονα οι γηπεδούχοι να παρουσιάσουνε αδυναμίες σε κάποιους τομείς».

Σε 23 αγώνες ο ΠΑΟΚ έχει προβάδισμα 16-7 ενώ ο δικέφαλος έχει σερί νικών 6-0.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

VOLLEY LEAGUE Τελευταία Νέα