Αναφορές για διακοπή και αντεθνικά συνθήματα στο φύλλο αγώνα του Παναθηναϊκού-Ηρακλή

Φώτης Καρακούσης
Αναφορές για διακοπή και αντεθνικά συνθήματα στο φύλλο αγώνα του Παναθηναϊκού-Ηρακλή

bet365

Επιβαρυντικό είναι για τον Παναθηναϊκό το φύλλο αγώνα με τον Ηρακλή, καθώς ο Νώντας Γεροθόδωρος έγραψε για διακοπή 21 λεπτών λόγω καπνογόνων, αλλά και για αντεθνικά συνθήματα από τους φίλους των... πρασίνων. «Λευκό» αυτό του ΠΑΟΚ – Φοίνικας.

Η σημερινή ημέρα ήταν άκρως επεισοδιακή όσον αφορά τους αγώνες βόλεϊ, καθώς σε Κυψέλη και Πυλαία υπήρξαν εντάσεις και όχι μόνο. Στο Παναθηναϊκός-Ηρακλής ο αγώνας διακόπηκε για 21 λεπτά, ενώ σε αυτόν του ΠΑΟΚ με τον Φοίνικα, αποβλήθηκε ο Εβάντρο, ενώ ο Λέτσκοφ έκανε χειρονομία με το μεσαίο του δάκτυλο προς τον κόσμο του ΠΑΟΚ.

Όσον αφορά τα φύλλα αγώνα ο Νώντας Γεροθόδωρος που ήταν διαιτητής της αναμέτρησης των «πράσινων» με τους «κυανόλευκους» έγραψε πως ο αγώνας διακόπηκε για 21 λεπτά, καθώς οι φίλοι των γηπεδούχων άναψαν τρία καπνογόνα. Επίσης έκανε αναφορά και σε αντεθνικά συνθήματα, αλλά και λεκτική επίθεση στον Κώστα Προύσαλη.

Όσον αφορά το ματς του ΠΑΟΚ με τον Φοίνικα στην Πυλαία, ο Μπάμπης Παπαδογούλας δεν έγραψε κάτι για την αποβολή του Εβάντρο, καθώς από την στιγμή που αποβλήθηκε δεν γράφεται κάτι παραπάνω (ο Βραζιλιάνος έδειξε τα γεννητικά του όργανα στον κόσμο του ΠΑΟΚ), ενώ δεν είδε και την χειρονομία με το μεσαίο δάκτυλο του Λέτσκοφ και από την στιγμή που υπάρχει βίντεο, αν θέλουν οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ μπορούν να ζητήσουν την τιμωρία του πασαδόρου των«πειρατών».. Έγραψε πως οι φιλοξενούμενοι στο ξεκίνημα του τέταρτου σετ έφυγαν προς την φυσούνα μετά από παρότρυνση του Ράτκο Παβλίσεβιτς και επέστρεψαν άμεσα στον αγώνα που συνεχίστηκε κανονικά.

 

VOLLEY LEAGUE Τελευταία Νέα