Χειρονομίες και αποβολή Εβάντρο σε Πυλαία (vid)

Χειρονομίες και αποβολή Εβάντρο σε Πυλαία (vid)

Gazzetta team
Χειρονομίες και αποβολή Εβάντρο σε Πυλαία (vid)

bet365

Ένταση στο Παλατάκι και στο ματς του ΠΑΟΚ με τον Φοίνικα, με τους Εβάντρο και Λέτσκοφ να κάνουν χειρονομίες και τον Βραζιλιάνο ακραίο να αποβάλλεται από τον Παπαδογούλα.

Μεγάλη ένταση στον αγώνα του ΠΑΟΚ με τον Φοίνικα στο Παλατάκι. Ένταση που ξεκίνησε από τα μέσα του δευτέρου σετ και κορυφώθηκε στο τέλος. Συγκεκριμένα με το που οι Θεσσαλονικείς ισοφάρισαν σε 1-1 υπήρξε λεκτική αψιμαχία ανάμεσα σε παίκτες και των δύο ομάδων, με τους Λέτσκοφ και Εβάντρο να κάνουν και χειρονομίες στην εξέδρα. Ο Παπαδογούλας είδε μόνο αυτή του Βραζιλιάνου ακραίου τον οποίο και απέβαλλε και όχι αυτή του πασαδόρου και απέβαλε τον Εβάντρο με τον τεχνικό του Φοίνικα Ράτκο Παβλίσεβιτς να βγάζει στην συνέχεια από την εξάδα τους Λέτσκοφ και Καϊσλασάλο, θέλοντας με αυτό τον τρόπο να διαμαρτυρηθεί για ότι προηγήθηκε.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

VOLLEY LEAGUE Τελευταία Νέα