Ολυμπιακός Σ.Φ.Π. - Παναθηναϊκός Α.Ο. για τη 13η αγωνιστική

Gazzetta team
Ολυμπιακός Σ.Φ.Π. - Παναθηναϊκός Α.Ο. για τη 13η αγωνιστική

bet365

Mε το παραδοσιακό ντέρμπι μεταξύ του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού θα ολοκληρωθεί το πρόγραμμα της 13ης αγωνιστικής στο πρωτάθλημα Volley League. (13η αγωνιστική, 21/1, 17.30, EΡΤ2)
O Oλυμπιακός ξεκινάει δύσκολο εξαήμερο με το ντέρμπι κόντρα στον Παναθηναϊκό αλλά και τους διπλούς τελικούς του Λιγκ Καπ Νίκος Σαμαράς στη Σύρο (την Τετάρτη 23/1) και στο Μελίνα Μερκούρη (το Σάββατο 26/1).

Οι «ερυθρόλευκοι» είναι οικοδεσπότες στο ντέρμπι με τον «αιώνιο» αντίπαλο τους με στόχο τη νίκη γοήτρου που θα συνεχίσει το νικηφόρο σερί τους όχι μόνο στο πρωτάθλημα αλλά και στις μεταξύ τους αναμετρήσεις. Ο Ολυμπιακός είναι αήττητος μετά από 10 αγώνες στο εφετινό πρωτάθλημα και έχει 27 βαθμούς, έναντι 26 του ΠΑΟΚ που έχει δυναμώσει. Επίσης θέλει να διευρύνει το αήττητο ιστορικό σερί του στο πρωτάθλημα που ήδη μετράει 40 σερί νίκες. Επι πλέον στις αναμετρήσεις με τον Παναθηναϊκό για το πρωτάθλημα ο Ολυμπιακός έχει σερί 7-0.

Αγωνιστικά οι παίκτες του Ολυμπιακού είναι πανέτοιμοι όχι μόνο για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό αλλά για το δύσκολο εξαήμερο που έρχεται και θα κριθεί ο πρώτος τίτλος της σεζόν.

Ο Ολυμπιακός έχει εκδόσει ανακοίνωση προς τους εκπροσώπους των ΜΜΕ για ημερήσιες διαπιστεύσεις.

Ο Παναθηναϊκός με 18 βαθμούς βρίσκεται στην 4η θέση και ότι καταφέρει να κερδίσει θα είναι σημαντικό για την ομάδα του Δημήτρη Ανδρεόπουλου. Στον Α΄γύρο ο Παναθηναϊκός απείλησε τον Ολυμπιακό σε ένα επεισοδιακό ματς που κρίθηκε 3-2 υπέρ του Ολυμπιακού. Και οι «πράσινοι» είναι έτοιμοι αγωνιστικά για τον κρίσιμο αγώνα.

Σερί 7-0 ο Ολυμπιακός

Από το 1998 που καθιερώθηκε το νέο σύστημα καταγραφής πόντων έχουν γίνει 60 αγώνες και ο Ολυμπιακός προηγείται στις νίκες 40-20. Ο Ολυμπιακός μετράει σερί νικών 7-0 για το πρωτάθλημα. Η τελευταία νίκη του Παναθηναϊκού επί του Ολυμπιακού ήταν στις 21 Μαρτίου 2015 με 3-1 σετ στο Ρέντη.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

VOLLEY LEAGUE Τελευταία Νέα