Δρίκος: «Να παρουσιάσουμε μία εικόνα αντάξια της ΑΕΚ»

Gazzetta team
Δρίκος: «Να παρουσιάσουμε μία εικόνα αντάξια της ΑΕΚ»

bet365

Ο Σωτήρης Δρίκος μίλησε μετά την ήττα της ΑΕΚ από τον Ολυμπιακό, τονίζοντας πως η ΑΕΚ θα πρέπει να παρουσιάσει μαι εικόνα αντάξια της δυναμικής της στη συνέχεια.

Νέο παιχνίδι στα φρουτάκια! Το «Fruit Blox» προσγειώθηκε στην Sportingbet.gr!

Oι δηλώσεις του Σωτήρη Δρίκου και του Ηλία Λάππα μετά την ήττα της ΑΕΚ από τον Ολυμπιακό

Ο προπονητής της ΑΕΚ Σωτήρης Δρίκος μετά το τέλος του αγώνα είπε: «Κάναμε μία έντιμη προσπάθεια απέναντι σε μία ομάδα που είναι σε άλλο επίπεδο. Προηγήθηκαμε 1-0 σετ αλλά ο Ολυμπιακός μας έβαλε δύσκολα και μας έδειξε το επίπεδο που πρέπει να προσεγγίσουμε. Πρέπει να οργανώσουμε τα προβλήματα, να δώσουμε λυσεις και μετά να παρουσιάσουμε μία εικόνα αντάξια του σωματείου και της δυναμικής της ΑΕΚ. Αυτό χρειάζεται χρόνο, μπορεί και χρόνια. Εχουμε μπροστά μας μία μεγάλη διακοπή λόγω των ρεπό και του Λιγκ Καπ και πρέπει να την εκμεταλευτούμε για να επενδύσουμε και να χτίσουμε. Εχουμε ανοικτά τα μάτια μας στην αγορά και ψάχνουμε τον αντικαταστάτη του Μότα».

Ο ακραίος της ΑΕΚ Ηλίας Λάππας είπε: «Ξεκινήσαμε καλά, πιέσαμε τον Ολυμπιακό αλλά όταν ο Ολυμπιακός ανέβασε ταχύτητες και ανέβηκε επίπεδο δε μπορέσαμε να ακολουθήσουμε. Δε μένουμε μόνο στην προσπάθεια αλλά η ομάδα είναι σε καλό δρόμο. Σίγουρα μας έλειψε ο Μότα αλλά περιμένουμε πως θα αντικατασταθεί. Το επόμενο μας για την ΑΕΚ είναι τον Φεβρουάριο και μέχρι τότε θα κάνουμε μία μίνι προετοιμασία».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

VOLLEY LEAGUE Τελευταία Νέα