Επιστροφή Μαυροβουνιώτη στον Ηρακλή

Φώτης Καρακούσης
Επιστροφή Μαυροβουνιώτη στον Ηρακλή

bet365

Την πρώτη της μεταγραφή στην περίοδο του Ιανουαρίου έκανε ο Ηρακλής με τον «γηραιό» να συμφωνεί με τον Αργύρη Μαυροβουνιώτη προκειμένου ο 28χρονος ακραίος να επιστρέψει μετά από 3.5 χρόνια στην ομάδα.

Να εκμεταλλευτούν την μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου θέλουν οι ομάδες της Volley League. Μία από αυτές είναι και ο Ηρακλής. Οι «κυανόλευκοι» βρίσκονται πίσω στον βαθμολογικό πίνακα και συγκεκριμένα στην 8η θέση με 10 βαθμούς όσους οι ΑΕΚ και Εθνικός Αλεξανδρούπολης και σίγουρα θέλουν να ενισχυθούν προκειμένου να μπορέσουν να προσεγγίσουν την τετράδα. Η πρώτη από τις κινήσεις που αναμένονται να κάνουν είναι και η απόκτηση του Αργύρη Μαυροβουνιώτη.

Ο 28χρονος ακραίος επιστρέφει στον «γηραιό» μετά από 3.5 χρόνια μετά την αποχώρησή του από την Ροδίων Άθλησις και σίγουρα ενισχύει τον Ηρακλή στην υποδοχή, ενώ σίγουρα δεν θα είναι η μοναδική κίνηση καθώς αποκτηθεί και ένας ξένος ακόμα.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

VOLLEY LEAGUE Τελευταία Νέα