Μουνιόθ: «Πρόκριση κόντρα στον ΠΑΟΚ»

Μουνιόθ: «Πρόκριση κόντρα στον ΠΑΟΚ»

Gazzetta team
Μουνιόθ: «Πρόκριση κόντρα στον ΠΑΟΚ»

bet365

Ο τεχνικός του Ολυμπιακού έδωσε σύνθημα πρόκρισης κόντρα στον ΠΑΟΚ, τονίζοντας ότι θέλει από την ομάδα του να κάνει το καλύτερο φετινό της ματς.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Φερνάντο Μπενίτεθ Μουνιόθ, δήλωσε στο olympiacossfp.gr:

«Είχαμε προετοιμαστεί καλά για τον αγώνα ώστε να συνεχίσουμε τη νικηφόρα πορεία μας. Είχαμε καλό ρυθμό και ελέγχαμε τον αγώνα και την Κηφισιά. Είναι πολύ καλό για εμάς που είχαμε ένα δυνατό παιχνίδι σήμερα. Την Τετάρτη αντιμετωπίζουμε τον ΠΑΟΚ για το Λιγκ Καπ και θα προετοιμαστούμε για αυτό το παιχνίδι με τον καλύτερο τρόπο. Θα είναι ένα καλό και δυνατό παιχνίδι και για τις δυο ομάδες. Θέλουμε να κάνουμε το καλύτερο μας παιχνίδι και να πάρουμε την πρόκριση για τον πρώτο τελικό της φετινής σεζόν».

Ο Ραφαήλ Κουμεντάκης από την πλευρά του δήλωσε τα εξής: «Δείξαμε σοβαρότητα, ήμασταν συγκεντρωμένοι στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα και πήραμε μια ακόμα νίκη. Η Κηφισιά προσπάθησε αλλά εμείς ήμασταν όπως έπρεπε να είμαστε, πήραμε μια εύκολη νίκη και τώρα κοιτάμε τον αγώνα της Τετάρτης με τον ΠΑΟΚ. Ο κόσμος είναι ο πιο σημαντικός παίκτης που έχουμε για αυτά τα παιχνίδια και θα είναι η δύναμη και το κίνητρο μας για να πάρουμε άλλη μια νίκη και την πρόκριση στον τελικό».

Ο ακραίος της Κηφισιάς Γιάννης Ρουμελιώτης που τη σεζόν 2017-18 ήταν στον Ολυμπιακό δήλωσε: «Ξέραμε την δυσκολία του παιχνιδιού απέναντι στον πρωταθλητή και ιδιαίτερα ποιοτικό Ολυμπιακό. Εμείς μπήκαμε στο παιχνίδι με το σκεπτικό να δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας και να διεκδικήσουμε ότι μπορούμε. Αυτός ο αγώνας ήταν καλό τεστ για εμάς ενόψει των κρίσιμων παιχνιδιών που ακολουθούν στο πρωτάθλημα. Συνεχίζουμε την σκληρή δουλειά με στόχο τη συνέχεια της Volley League».

 

VOLLEY LEAGUE Τελευταία Νέα